Arriba Ethereum 2.0: això és el que NECESSITATS saber

Ethereum 2.0 (“Serenity”) és una actualització a la xarxa Ethereum que millora el velocitat, eficiència i escalabilitat de la xarxa. Això portarà Ethereum a nous nivells, ja que podrà fer dràsticament més transaccions, alleugerint la congestió i els alts costos de gas a la xarxa Ethereum. En arribar a la fase final de l’actualització, anomenada “fase 2”, Ethereum complirà els seus objectius de convertir-se en una xarxa transparent i oberta per a aplicacions i finances descentralitzats (DeFi). Aquest article descompon el full de ruta per a aquesta actualització, inclosos els canvis econòmics importants que es produiran amb la introducció d’un nou testimoni ETH 2.0.

Ethereum 2.0 implicarà compartir amb augmentar dràsticament l’amplada de banda de la xarxa i reduir els costos del gas, fent que sigui més barat enviar Ethereum, tokens i interactuar amb contractes intel·ligents. Hi haurà canvis econòmics fonamentals també, Ethereum 2.0 permetrà donar suport als nodes de participació i obtenir Ethereum com a ingressos passius. En molts aspectes, Ethereum 2.0 és l’esforç combinat de milers de desenvolupadors que van treballar durant anys. L’actualització d’Ethereum 2.0 es farà en 3 fases diferents, començant per la fase 0 (al cap i a la fi, els desenvolupadors compten des de 0 en lloc d’1). Durant els darrers anys, els opositors a Ethereum han criticat sovint els de la xarxa alts costos de transacció i fragilitat durant el màxim ús. Podrà Ethereum 2.0 solucionar aquest problema? El projecte escalarà per donar suport a l’enorme nombre de jocs de finançament descentralitzat (DeFi) i Blockchain que s’estan construint? Aquesta guia tractarà la cronologia de l’actualització a ETH2.0 i les solucions proposades.

Actualment s’està provant el desplegament d’Ethereum 2.0 amb el missatge “Medalla Testnet”: Una prova multiclient que implica la participació de més de 20.000 validadors a tot el món. Aquesta serà la prova pública oficial final abans que es desplegui Ethereum 2.0 Fase 0.

També podeu consultar el meu vídeo sobre coses que NECESSITEM saber sobre Ethereum 2.0.

Arriba Ethereum 2.0: aquí hi ha cinc coses que DEVEU saber

Característiques clau d’Ethereum 2.0

 • Esqueixades – Ethereum es dividirà en 18 “Fragments” que funcionen al mateix temps. Això millorarà dràsticament l’eficiència.
 • Estaca – Ethereum es traslladarà a Consens de prova d’aposta, un mètode de manteniment de la xarxa molt més eficient energèticament.

ETH2.0 canviarà fonamentalment l’economia actual. De fet, l’actualització d’Ethereum esborrarà completament el concepte de mineria. Per tant, el meu miner d’Ethereum es retirarà un cop s’hagi completat l’actualització d’Ethereum 2.0.

Aquí hi ha full de ruta detallat per a la versió d’Ethereum 2.0 (Ethereum Serenity).

Quin és l’estat actual d’Ethereum. 2.0?

A partir del 4 d’agost de 2020 ja s’ha desplegat el testnet “Final” per a Ethereum 2.0 anomenat “Medalla”. A diferència de les altres xarxes de proves anteriors, aquesta prova està oberta al públic i permetrà a qualsevol dels cinc clients: Prysm de Prysmatic Labs, Lodestar de ChainSafe, Teku de PegaSys, Status ‘Nimbus i Lighthouse de Sigma Prime – connectar-se a la xarxa i comunicar-se amb un altre. A més, atès que és públic, els equips de desenvolupadors no coordinen de manera centralitzada els validadors de xarxa. Fins ara, més de 30.000 validadors s’han unit a la xarxa i s’han apostat més de 946.000 ETH. Es preveu que la prova s’executi fins a finals d’aquest any, després del qual es desplegarà oficialment Ethereum 2.0 Phase0 (mainnet). Actualment, es preveu que la xarxa principal ETH 2.0 es llanci el novembre del 2020. El que és important recordar és que els clients d’Ethereum 2.0 no seran desenvolupats per cap partit, sinó que tindrà un ecosistema de desenvolupador robust i 5 versions diferents de clients.

Full de ruta Ethereum 2.0 (mitjançant Consensys)

Així, basat en el diagrama de full de ruta Ethereum 2.0 anterior, estem treballant durant la fase de serenitat 0. La recepció a la xarxa de proves ha estat aclaparadora, amb més de 20.000 validadors que s’han inscrit i han dedicat els seus recursos a ajudar amb la xarxa Beacon Chain Testnet. Vitalik Buterin, el fundador d’Ethereum, ha afirmat que aquesta no serà la prova “final” de la cadena Beacon, de manera que esperem una participació comunitària encara més en els propers mesos.

Com podem veure al diagrama següent, actualment estem provant la primera “capa” de l’arquitectura Ethereum 2.0, és a dir, Beacon Chain. En els propers mesos, s’acabaria l’actual fase 0 – Cadena de balises i el desenvolupament passaria a la construcció de la fase 1 – Cadena de fragment i finalment la fase 2 – Motor d’execució, tal com es detallarà a continuació.

Configuració i arquitectura d’Ethereum 2.0

Fase 0 – Cadena de balises

La fase 0 començarà amb el llançament oficial de Beacon Chain. Actualment, està previst per al segon trimestre del 2020 (previst per a l’1 de desembre de 2020, actualitzat més endavant). L’objectiu de la fase 0 és proporcionar atestacions i aleatorietat per a un bloc de fragments. Amb el llançament de la fase 0 apareix un nou testimoni, ETH2. Els usuaris d’Ethereum podran convertir-se a ETH2 (amb una proporció 1: 1) mitjançant un contracte de registre (que efectivament cremarà l’ETH que abans teníeu). La comunitat tindrà l’opció d’apostar 32 ETH2 en nodes de validació.

Fase 1- Cadena de fragment

La fase 1 permetria a Ethereum escalar immensament mitjançant “fragments”. La xarxa es dividirà en 64 fragments que funcionen al mateix temps, el que significa que tots processaran transaccions i càlcul. La fase 1 també permetrà que els fragments es puguin comunicar entre ells mitjançant una reticulació.

Frase 2: motor d’execució

La fase 2 proporcionarà la forma final d’Ethereum 2.0. És llavors quan s’uneixen la prova de treball existent (heretat) i la prova de xarxa d’aposta més recent. A partir d’aquí, ETH es fusionarà amb ETH2 i començarà una nova era per Ethereum.

Testnet de xarxa multiclient ETH2

Ethereum 2.0 és una iniciativa multilaboratori i grupal. Com a part del pla per mantenir descentralitzada Ethereum, diferents laboratoris i empreses estan desenvolupant la seva pròpia implementació de clients ETH 2.0. Això significa que hi ha diverses bases de codis que es comuniquen amb el mateix protocol. Al final, Ethereum serà capaç de donar suport a múltiples clients que siguin capaços de parlar i comunicar-se entre ells a través de xarxa multi-client.

El 28 d’abril de 2020, Prysm and Lighthouse va llançar un testnet multi-client per a Ethereum 2.0. Aquesta prova permet als clients ETH2 desenvolupats per diferents laboratoris (com Prysm, Lighthouse o Casper) comunicar-se entre ells.

Incident de Testnet

El 14 d’agost, “Medalla” va passar per una sèrie d’incidents que van subratllar increïblement el testnet (podeu llegir-ne més aquí). En un Ethereum posterior bloc, es va afirmar que “els nodes Prysm van perdre la noció del temps quan un dels servidors de temps que feien servir com a referència va saltar sobtadament un dia al futur”. Això va crear una cascada d’esdeveniments que, finalment, va provocar solucions importants. De cara a la data de llançament d’Ethereum 2.0 i, com va dir Danny Ryan, això va ser molt bo: “Puc dir amb sinceritat que el programari client és molt més robust després d’aquest incident. De fet, dormiré una mica millor ara abans del llançament de eth2 Mainnet “.

Aquest incident va instar els desenvolupadors a assenyalar que la diversitat de clients és imprescindible per al futur de l’ETH2 i la seva descentralització, tenint en compte que si més del 33% dels validadors es desconnecten al mateix moment, les èpoques ja no es poden finalitzar.

Participació d’Ethereum en un node validador

Recompenses d’aposta per Ethereum 2.0

Ethereum 2.0 migrarà a la prova del consens de les participacions. Al paràgraf anterior “Fase 0- Cadena de balises” hem esmentat que la comunitat pot apostar per 32 ETH en nodes de validació. L’aposta 32 ETH2 s’utilitza per validar les transaccions i els estats de la xarxa, a més de servir com a garantia que el node del validador serà honest i operatiu. A canvi, els qui apostin seran recompensats amb Ethereum pels seus esforços. Això vol dir que els validadors generaran Ethereum com a ingressos passius i rebran els pagaments ETH lentament amb el pas del temps. Els càlculs actuals de participació en Ethereum 2.0 mostren un retorn de la inversió (ROI) anual del 14,2%. Això serà fantàstic per a aquells que participin en ETH que puguin gaudir dels avantatges dels ingressos passius mentre mantenen personalment els seus fons al node validador. Els analistes prediuen una major demanda d’ETH un cop s’implementi la prova de participació a causa de la demanda addicional d’ETH procedent dels nodes de participació i validador, mentre que al mateix temps, la reducció de la demanda de GPU ja que la mineria d’Ethereum s’acabarà eliminant.

Estat del node de balisa mostrant ingressos i certificacions

Podeu veure l’estat del node validador d’Ethereum a la imatge superior. Vam tenir un temps d’inactivitat inicial per al node, així que en realitat va perdre 0,01333 Èter com a penalització per faltar als nostres vots. Per tant, és important recordar que els vots ho són obligatori un cop activat un node. Un node fora de línia significarà que es perden els vots, cosa que comporta una pena de pèrdua de l’ETH.

Com es configura un node validador d’Ethereum

Consulteu el nostre Demostració en DIRECTE sobre com configurar un node Ethereum 2.0.

A més, també he creat alguna cosa que es diu a node validador per a Ethereum 2.0. Aquests nodes seran el futur de com funcionaria Ethereum i de com es validaran les transaccions, que és confiar en la participació. Així que també explorarem tots aquests conceptes en aquesta guia.

Actualment podeu provar l’aposta d’Ethereum al ETH 2.0 Testnet creat pels laboratoris Prysmatic (també conegut com Topazi). Com que es tracta d’una prova, Ethereum no s’utilitzarà, sinó que utilitzarà Göerli ETH, una versió testnet d’Ethereum que és lliure d’obtenir.

Temps necessari: 2 dies.

Configuració d’un node validador d’Ethereum

Aquesta guia s’ha adaptat del Prysm ‘Topaz’ Testnet Guide

 1. Aconsegueix una mica de Göerli ETH

  Göerli ETH és lliure d’obtenir i s’utilitzarà per estacar els 32 ETH necessaris per al node. La forma més senzilla d’obtenir el Göerli ETH és utilitzar el fitxer aixeta social.

 2. Gireu un servidor

  Haureu de familiaritzar-vos amb l’execució d’un servidor VPS (podeu utilitzar AWS, Hetzner o Linode). Les especificacions recomanades inclouen un processador Intel Core i7 amb 100 GB d’emmagatzematge SSD

 3. Inicieu el Beacon Node

  La forma més senzilla de fer-ho és mitjançant Docker

  docker run -it -v $ HOME / prysm / beacon: / data -p 4000: 4000 -p 13000: 13000 \ gcr.io/prysmaticlabs/prysm/beacon-chain:latest \ –datadir = / data

 4. Generació d’un parell de claus de validador

  docker run -it -v $ HOME / prysm / validator: / data \ gcr.io/prysmaticlabs/prysm/validator:latest \ accounts create –keystore-path = / data

  Completeu els passos aquí per estaca l’ETH

 5. Inici del client validador

  docker run -it -v $ HOME / prysm / validator: / data –network = ”host” \ gcr.io/prysmaticlabs/prysm/validator:latest \ –beacon-rpc-provider = 127.0.0.1: 4000 \ –keymanager = keystore \ –keymanageropts = ‘{“path”: ”/ data”, ”passphrase”: ”changeme”}’

 6. Acabeu l’activació

  Espereu (aproximadament 2 dies) per activar-vos i, tot seguit, podreu anar-hi!

Liberació de l’adreça del contracte de dipòsit

El 4 de novembre, amb un nou bloc publicar i tranquil·lament mentre tothom seguia els resultats en directe de les eleccions dels Estats Units, s’han publicat les especificacions requerides d’ETH2 v1 i l’adreça del contracte de dipòsit de Mainnet per a la participació. Els usuaris d’ETH2 ara poden jugar el seu ETH i convertir-se en validadors per ajudar a protegir la xarxa.

És important recordar que no és possible simplement enviar ETH al contracte, ja que la transacció fracassarà. Heu de passar pel plataforma de llançament i seguiu la guia. A més, com hem dit anteriorment, apostar i executar un validador requereix esforç, temps i experiència tècnica. No complir els requisits pot acabar amb la pèrdua d’una part, si no de tots, del vostre ETH a mesura que se sumen les sancions.

Llançament de Mainnet

El llançament de la cadena Beacon de la fase 0 d’Ethereum 2 s’ha previst ara per a l’1 de desembre, en lloc de principis del 2021, com es pensava anteriorment. Per activar l’esdeveniment es requereix una condició: hi ha d’haver almenys 524.288 ETH (16384 validadors), ~ 210 milions de dòlars, al contracte de dipòsit 7 dies abans de la data prevista. Si encara no es compleix aquest llindar, l’esdeveniment s’activarà automàticament 7 dies després que es compleixi el requisit (sempre que passi).

Després de la publicació de l’adreça del contracte de dipòsit, hi ha hagut un augment del preu de l’ETH que va trencar de nou la barrera dels 400 dòlars (també va passar la segona quinzena d’octubre). El preu ara ronda els 410 dòlars, mentre que BTC també bomba després de les eleccions i ara està molt a prop d’arribar als 15.000 dòlars. És massa aviat per dir quin serà el preu d’Ethereum 2 d’aquí a uns mesos; molts usuaris són molt alcistes, però molta gent encara està preocupada, ja que ETH2 encara està lluny i els problemes d’escalabilitat de l’ETH i els costos de transacció elevats es mantindran durant molt de temps.

Algunes actualitzacions

Menys d’una setmana abans de la data límit, els ETH apostats a la xarxa principal d’Ethereum 2 són menys de la meitat del que es necessita per provocar l’inici de la fase Beacon 0. Com van anticipar moltes fonts, la comunitat espera un augment decisiu de la taxa de dipòsits a els darrers dies abans de la data límit. Si es compleixen els requisits mínims abans del 24 de novembre, ETH2 es llançarà l’1 de desembre, en cas contrari s’iniciarà automàticament 7 dies després que es compleixi el llindar.

Estat ETH2 el 22 de novembreEstat ETH2 el 22 de novembre

En una recent AMA, Danny Ryan, investigador principal de la Fundació Ethereum, va respondre a les preocupacions dels usuaris sobre la possibilitat d’un llançament fallit. Ryan diu que la Fundació té una solució, que consisteix a ajustar el llindar a uns 100k + ETH que consideren suficient. Això evitarà deixar l’ETH estacat al llimbe. Ryan també va assenyalar que per a aquells que van participar, hi haurà grans recompenses per a aquests primers adoptants. Els seus Pàgina de Github també entra en més detalls sobre altres alternatives.

S’ha arribat al llindar!

El 24 de novembre, poques hores abans de la data límit, es va complir el llindar de l’ETH aposta per llançar l’Ethereum Phase 0 – Beacon Chain.!

Hi havia moltes especulacions en els darrers dies, ja que molta gent no creia que l’objectiu fos assolible. Simplement mirant la barra d’estat de la xarxa en viu (com vam veure a l’última actualització), encara estàvem al 50% fa dos dies, però al final els creients de l’ETH ho van fer. El tros més gran de les apostes va arribar de manera massiva els darrers dies (com alguns van predir). A mesura que s’estava assolint el llindar, el preu de l’ETH també creixia, passant l’última setmana de 500 dòlars inferiors a 620 dòlars a l’anunci.

El següent pas es produirà l’1 de desembre, quan s’activarà automàticament el disparador de la Fase 0. Ethereum 2 és finalment real.

Estat de la xarxa Eth 2 100%Estat de la xarxa Eth 2 100%

Beacon Chain és en directe!

Avui (1 de desembre) a les 12:00 UTC exactament com estava previst, la fase 0 d’Ethereum s’ha posat en funcionament!!

Després d’anys, finalment ha passat. El llançament va ser un èxit i fins i tot els usuaris més durs (al costat dels jugadors) no es beneficiaran directament del nou ecosistema durant molt de temps, l’emoció és palpable i Crypto Twitter és eufòric!

Avui també hem tingut l’anunci que Coinbase i Binance, entre d’altres (vegeu la secció anterior al final de l’article), s’oferiran recompenses d’aposta d’Eth 2!

Aquest és un dia molt esperat per a tots els entusiastes de les criptografies: avui no només marca el començament de la nova era d’Ethereum, sinó que també és l’endemà que Bitcoin hagi assolit un nou ATH després de tres anys en alguns intercanvis (i avui ha fetes més altes també)!

Aquest és el Explorador d’Ethereum 2, comprova-ho!

Més de 2 milions de dòlars ETH apostats

Quasi dos mesos després del llançament d’Ethereum 2 Phase 0 Beacon Chain, podria ser interessant fer un cop d’ull a com estan avançant les coses.

Tot va sense problemes i el nombre de fitxes apostades ha augmentat significativament. Avui, el 17 de gener de 2021, hi ha 2.537.698 $ ETH (5 temps de rotació el llindar) dipositats a l’adreça del contracte, que equival a més de 3.000 milions de dòlars en valor. El nombre de validadors actius és de 63125, amb 15925 sol·licituds pendents (les barres incloses són 36) i un percentatge de participació al voltant del 97-99%. Aquest indicador, que mesura la salut de la xarxa d’ETH2, mostra el nombre de validadors que participen activament en el mecanisme de consens. Una bona taxa sempre estaria per sobre del 80-90% per garantir la seguretat de la cadena.

A aquest ritme actual, amb molts validadors nous afegits cada dia, s’espera la fase 1 (que requereix un mínim de 262.144) per al Q3-Q4 2021.

A diferència d’abans, Ethereum 2 procedeix en èpoques (32 blocs), cada 6,4 minuts (si no es detecten anomalies). Sempre podeu consultar aquesta mètrica aquí beaconscan.com/epochs.

Com ha reaccionat el preu a ETH2?

El valor d’Ethereum bàsicament s’ha duplicat des del llançament de la fase 0. L’1 de desembre, el preu rondava els 600 dòlars, mentre que avui el trobem a 1220 dòlars, intentant trencar l’última resistència setmanal abans de la nova exploració de preus en territori desconegut.!

Preguntes més freqüents (FAQ)

Podem transferir ETH2 al Topaz Testnet?

Actualment, les transferències de Ethereum / ETH2 reals no estan habilitades per a Beacon Chain Testnet. El testnet s’executa a Göerli i utilitza Göerli ETH que podeu obtenir gratuïtament

Podeu retirar l’ETH2 de nou a l’ETH normal??

A la fase 0, l’ETH2 no es pot retirar a l’ETH normal. Un cop convertit, ETH2 només es podrà utilitzar a la cadena de joc fins a la fase 3

Què puc fer amb el meu ETH2?

Com s’ha dit, de moment no hi podeu fer res, només són “rebuts digitals” i les transaccions o altres funcions que tenim ara a ETH no estaran disponibles a ETH2 durant anys probablement. Hi ha rumors sobre un possible mercat secundari on poder negociar-los

Puc perdre el meu dipòsit ETH al node?

Sí. El valor de 32 ETH del node validador està dissenyat com una assegurança que el node validador estigui operatiu i en línia en tot moment. Es donaran sancions si el node està fora de línia i amb el temps es deduiran petites quantitats d’ETH

Què s’està “tallant”?

A més, hi ha sancions “reduïdes” per accions malintencionades intencionades realitzades pel node, com ara dos vots en conflicte

Quan acabarà la mineria d’Ethereum

La mineria d’Ethereum no acabarà durant força anys. Ethereum mantindrà la mineria a la cadena principal fins almenys el 2020. La principal cadena ETH1 continuarà utilitzant la mineria i funcionarà paral·lela a la cadena ETH2.0. Es tracta d’assegurar l’estabilitat durant la migració

Quin és el TAE previst per a la participació en ETH?

Aquí podeu tenir una idea de l’APR (en ETH) ja que varia amb el nombre d’ETH apostats (font)

Alguna cosa pot sortir malament amb el llançament de la Fase 0?

Tot hauria de procedir amb molta fluïdesa, ja que hi ha hagut moltes proves durant la fase prèvia al llançament. Concretament, 2 proves es van dedicar exclusivament a provar la gènesi de Beacon Chain

Quins són els requisits mínims de maquinari per convertir-se en un validador?

Seguint aquesta llista a Prysm lloc web per instal·lar el client:

Especificacions mínimes

Sistema operatiu: Linux de 64 bits, Mac OS X 10.14+, Windows de 64 bits

Processador: Intel Core i5–760 o AMD FX-8100 o superior

Memòria: 8 GB de RAM

Emmagatzematge: SSD de 20 GB d’espai disponible

Internet: connexió de banda ampla

Especificacions recomanades

Processador: Intel Core i7–4770 o AMD FX-8310 o superior

Memòria: 16 GB de RAM

Emmagatzematge: 100 GB d’espai SSD disponible

Internet: connexió de banda ampla

Hi ha projectes que em permetin participar encara que tinc menys de 32 ETH?

Si voleu participar en la participació en ETH2 però no teniu la quantitat mínima necessària per convertir-vos en un validador o no voleu apostar per un múltiple exacte de 32 ETH, no us preocupeu. Hi haurà possibilitats a través d’intercanvis centralitzats (com Binance i Coinbase) i no només. Un gran avantatge en aquest cas és rebre liquiditat pel vostre ETH participat.

RoocketPool ($ RPL), ara en versió beta, correspondrà a RETH (1: 1 amb ETH), un actiu simbolitzat que podreu negociar lliurement. Lido Finance farà una cosa similar a través de la seva STETH. LiquidStake en el seu lloc, us permetrà demanar prestat USDC per la vostra garantia ETH implicada. Moltes altres solucions sorgiran a mesura que ETH2 iniciarà el seu viatge; per exemple, Cream Finance ($ CREAM) ha publicat recentment un fitxer article explicant que l’usuari rebrà el testimoni ETH2P en unir-se a la seva participació a ETH2

Hi haurà alguna diferència en l’ús de l’ETH com estic acostumat?

No, ETH1 continuarà tal com està sense diferències. ETH2 s’està configurant en una línia paral·lela i els dos es fusionaran en el futur. La combinació es produirà sense que els usuaris de l’ETH ho puguin notar

Què passarà si no hi haurà 524.288 ETH (16384 validadors) el 24 de novembre ?

Si encara no es compleix aquest llindar, l’esdeveniment s’activarà automàticament 7 dies després que es compleixi el requisit (sempre que passi). S’espera que la taxa de participació no sigui lineal, ja que molta gent continuarà utilitzant la seva ETH per obtenir beneficis, maximitzant el cost d’oportunitat que ofereix Defi, per exemple, fins a l’últim moment. Probablement, la taxa d’aposta augmentarà a mesura que ens acostem al termini

Qualsevol notícia sobre les sancions?

En una recent piulada Vitalik Buterin ha anunciat que les sancions durant els primers mesos s’han reduït del 25% al ​​33% en comparació amb els nivells de Medalla. A més, si es compleix el llindar, les recompenses (TAE) ara s’estimen al voltant del 25% (en lloc del 14% com es pensava anteriorment)

Quant de temps abans de ser rendible?

Amb la darrera estimació, hauríeu de ser rendible en tres setmanes

El propi Vitalik Buterin ha contribuït a la participació en ETH2?

Sí, per descomptat, s’està apostant com esperàvem que fes. D’acord amb CryptoBuzz, Vitalik va enviar 3200 ETH, per valor de gairebé 1,5 milions de dòlars

Recursos:

https://medium.com/prysmatic-labs/how-to-scale-ethereum-sharding-explained-ba2e283b7fce

Portamonedes Ethereum: https://bitinfocharts.com/comparison/activeaddresses-eth.html

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me