Bitcoin Era Review: és una estafa o és legítim?

Què és Bitcoin Era?

Bitcoin Era és una tecnologia de negociació avançada que facilita el comerç automatitzat de bitcoin, així com d’altres criptomonedes destacades. Aquesta tecnologia comercial utilitza algoritmes estadístics per comparar grans volums de dades històriques i noves. A continuació, aplica aquestes dades al mercat de criptomonedes existent, utilitzant les tendències del mercat per predir operacions rendibles.

Com funciona l’era Bitcoin?

Funciona connectant-se a diversos corredors de criptomonedes per facilitar les operacions. La tecnologia calcula primer els punts d’entrada i sortida òptims per al comerç d’un actiu de criptomoneda concret i, a continuació, envia aquesta informació a un broker associat mitjançant una API. En rebre el senyal de negociació, el corredor executa automàticament segons els criteris establerts.

A més, la tecnologia permet el comerç manual per als seus usuaris. Permet a un usuari introduir paràmetres comercials, inclosos els actius de criptomoneda, la quantitat que vol invertir un comerciant, aturar la pèrdua i l’estratègia comercial. Un cop les condicions del mercat s’adapten a les exigències de l’usuari, l’algorisme intel·ligent de Bitcoin Era situa el comerç.

Com obrir un compte amb Bitcoin Era

Els passos per guanyar diners amb Bitcoin Era són senzills. Els inversors només creen un compte (gratuït) amb un perfil d’usuari precís, un cop aprovat, realitzeu un ingrés i comenceu a negociar.

Pas 1: registre i verificació del compte

Crear un compte Bitcoin Era és un procés senzill i senzill que triga uns quants minuts a completar-se. Comenceu creant un compte gratuït a través del formulari següent. Després del registre amb èxit, se us assignarà un agent personal que us guiarà durant el procés de configuració:

Pas 2: Finances

 Podeu optar per un compte de pràctica per familiaritzar-vos amb els conceptes bàsics del comerç de criptomonedes. Com a alternativa, podeu optar directament al comerç en directe. Per fer-ho, heu de finançar el vostre compte amb una inversió mínima de 250 GBP / 250 €. Fer un ingrés a Bitcoin Era és molt fàcil: el lloc ofereix diverses opcions de pagament, com ara MasterCard, Visa, PayPal, Net-teller i Skrill, entre d’altres. Estem particularment impressionats amb aquest servei, ja que múltiples opcions de pagament fan possible la participació d’usuaris de totes les parts del món on hi ha Bitcoin Era. El dipòsit màxim a Bitcoin Era és de 15.000 €.

Pas 3: comerç de demostracions

El comerç de demostració és una característica que us permet practicar el comerç amb diners falsos. Podeu familiaritzar-vos amb la plataforma i els mercats de criptomonedes abans de negociar amb diners reals. Quan estigueu còmode per operar, podeu dipositar l’import mínim de 250 £ / 250 € per començar a negociar al compte en viu.

Pas 4: negociació en directe

Un cop us hàgiu familiaritzat amb el funcionament de la plataforma Bitcoin Era i s’hagi fet un ingrés al vostre compte de Bitcoin Era, ja podeu començar a negociar.

Pros i contres de Bitcoin Era

Bitcoin Era es va crear i va llançar-se el 2019; compta amb un sistema que realitza transaccions més ràpidament que els processos habituals del mercat de criptomonedes. Tot i això, hem descobert que també té alguns reptes. Hem resumit els avantatges i els avantatges per a vosaltres i us instem a continuar investigant més sobre aquesta tecnologia comercial abans de començar a operar..

PRO Contres
✔️ Fàcil procés de registre i verificació ❌ Opcions de criptomoneda limitades
✔️ Configuració comercial personalitzable ❌ Cap aplicació mòbil
✔️ Sense càrrecs ocults, comissions i comissió d’agent ❌ Informació vaga i de vegades enganyosa del lloc web
✔️ Es pot accedir als pagaments diàriament, ja que no hi ha límits en les retirades ❌ Té diversos llocs web sota el seu nom, per tant és difícil de verificar la seva autenticitat
✔️ Les operacions només es fan mitjançant corredors de CFD, de manera que totes les transaccions es realitzen en moneda fiduciària en lloc de criptomoneda. ❌ El lloc web reclama els guanys del premi, però no s’ha trobat cap prova.

Característiques importants de Bitcoin Era

La plataforma Bitcoin Era està equipada amb algunes funcions fantàstiques que fan que l’experiència de negociació en directe sigui un èxit. 

 1. Pagaments: Bitcoin Era ofereix pagaments ràpids. Tots els fons i beneficis es poden retirar amb un clic d’un botó. Podeu transferir els beneficis o el capital comercial directament al vostre compte bancari.
 2. El sistema tampoc no suposa cap límit per a les vostres retirades i es pot accedir als pagaments diàriament. Val a dir que Bitcoin Era no ofereix pagaments en bitcoin ni en altres criptomonedes, ja que només opera amb corredors de CFD.
 3. Parells de criptomonedes: És més fàcil guanyar més diners invertint en Bitcoin Era; hem descobert que la plataforma de negociació ofereix als usuaris la possibilitat d’establir operacions automàtiques amb diferents parells de divises, com ara BTC / USD, BTC / EUR, etc..
 4. Dipòsits i retirades: Els fons es poden dipositar i retirar a qualsevol hora del dia, ja que el sistema sempre està actiu. El procés de retirades es produeix a través del compte del corredor. Tot i que no hi ha restriccions en els límits de retirada, els diners triguen fins a 36 hores a arribar al vostre compte.
 5. Sistema de verificació: El sistema de verificació es millora per garantir que tota la informació introduïda pels titulars del compte sigui exacta. D’aquesta manera s’eviten demores en els pagaments o retirades i també es redueixen les possibilitats de frau.
 6. Corredors professionals: Per garantir que tots els usuaris guanyin molts diners amb Bitcoin Era, el sistema està supervisat per corredors professionals que veten els oficis seleccionats per la tecnologia comercial.
 7. Servei d’atenció al client: El servei d’atenció està disponible per a tots els usuaris les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana; hem provat el servei d’assistència i podem confirmar que és sensible. Estem contents amb aquesta funció perquè tothom pot obtenir orientació i assistència quan tingui problemes.

Alguns consells de formació per a principiants 

És important investigar abans de negociar criptomonedes. Crypto és un mercat complicat i, de vegades, volàtil, i fins i tot els comerciants experimentats haurien de procedir amb precaució abans de confiar els seus fons en una tecnologia comercial. A continuació, es detallen els consells del nostre equip d’experts per a qualsevol persona que es dediqui al comerç automàtic:

 1. Més informació sobre el comerç abans d’utilitzar una tecnologia de negociació Per a les persones que no s’inicien en el comerç, és important conèixer els detalls de què implica, fins i tot si s’utilitza una tecnologia de negociació. Mitjançant això, podeu familiaritzar-vos amb estratègies com establir límits i aturar les pèrdues per protegir els vostres fons i crear una millor estratègia comercial.
 2. Obteniu més informació sobre la criptomoneda. La criptomoneda és un actiu complicat i és important entendre els conceptes bàsics del que intercanvieu abans de subscriure-us a un servei de tecnologia comercial..
 3. Investigueu les tendències del mercat: registreu-vos a fòrums digitals on s’analitzi el mercat de criptomonedes i estigueu al dia amb les tendències actuals. Amb la informació que podeu obtenir, serà més fàcil saber quan s’ha d’invertir més per obtenir beneficis significatius de les operacions.
 4. Comenceu amb un compte de demostració. Els serveis tecnològics de negociació permeten als usuaris començar a negociar amb un compte de demostració, cosa que us permetrà familiaritzar-vos amb la plataforma sense posar en risc cap dels vostres diners guanyats.. 
 5. Construïu la vostra cartera gradualment amb el pas del temps. Les millors estratègies comercials són a llarg termini, basades en la generació de creixement continu durant un llarg període de temps. Sempre és millor començar la vostra experiència amb una plataforma de negociació perfecta com Bitcoin Era amb un dipòsit mínim de 250 $. Després d’obtenir els vostres primers beneficis, podreu augmentar la inversió gradualment amb el pas del temps quan tingueu una millor comprensió de com funcionen els sistemes de criptomoneda de negociació automàtica..
 6. Invertiu només el que us podeu permetre perdre. La regla més important a l’hora de negociar actius de qualsevol tipus és només invertir allò que es pot permetre perdre. No hi ha cap estratègia de negociació garantida i sempre hi haurà algun risc per als comerciants individuals, de manera que no invertiu tots els vostres diners amb una tecnologia de negociació.

Ha estat Bitcoin Era recolzat per famosos??

Hi ha hagut afirmacions que Bitcoin Era ha estat aprovada per famosos internacionals. Vam decidir investigar cada cas en què una celebritat ha estat enllaçada amb Bitcoin Era o qualsevol altra aplicació de comerç criptogràfic.

És compatible amb Gordon Ramsay Bitcoin Era?

Gordon Ramsay és un dels xefs més famosos del món. El xef britànic, restaurador, escriptor i personalitat televisiva amb estrelles Multi-Michelin té una marca enorme, de manera que el seu aval donaria credibilitat a qualsevol producte. Vam recórrer la xarxa i YouTube per saber si ha donat suport a Bitcoin Era, per desgràcia, no hem trobat res. Així, els rumors són falsos.

Peter Jones aprova l’era Bitcoin?

Peter Jones és un home de negocis britànic i estrella de televisió de realitat al popular programa d’inversions Dragons Den i al programa de televisió nord-americà American Inventor. Té un patrimoni net estimat proper als 500 milions de dòlars, per tant, si algú de la seva situació financera avala un producte d’inversió, molta gent també hi invertiria. Hem buscat la incidència que Peter Jones hagi recolzat Bitcoin Era, però no hem trobat res.

Elon Musk aprova l’era Bitcoin?

Elon Musk és l’excèntric multimilionari amb tres nacionalitats: sud-africana, canadenca i americana. És l’home darrere de Tesla i SpaceX. Els tuits d’Elon Musk afecten el mercat de valors, si aprovés Bitcoin Era, seria notícia i el lloc web Bitcoin Era s’estavellaria. Hem buscat a Internet evidències vàlides que indiquessin que Elon Musk va recolzar Bitcoin Era, de nou no vam poder verificar aquestes afirmacions.

Trevor Noah recomana l’era Bitcoin?

Trevor Noah és un còmic sud-africà, comentarista polític, actor i presentador del popular programa de tertúlies nord-americà, The Daily Show. Hi ha hagut rumors que Trevor Noah utilitza Bitcoin Era a causa dels anuncis que circulaven per Internet sobre el fet que Trevor s’enriquís a causa de Bitcoin. Se sap que la font de riquesa de Trevor Noah és el seu contracte amb The daily show i les seves gires de comèdia. No se sap si Trevor Noah inverteix o no en bitcoin. No es pot confirmar que utilitzi Bitcoin Era.

Utilitza Kate Winslet Bitcoin Era?

Kate Winslet és una famosa actriu britànica coneguda pel seu treball sobre el Titanic i els drames d’època. Hi ha hagut un augment de les cerques de persones que es preguntaven si Kate Winslet admet alguna plataforma avançada de negociació de criptomonedes. Hem investigat i no hem trobat proves de que Kate Winslet avalés cap plataforma comercial.

Holly Willoughby i Bitcoin Era?

Holly Marie Willoughby és una autora, model i presentadora de televisió britànica a This Morning and Dancing on Ice. Igual que la resta de famosos d’aquesta llista, hi ha hagut afirmacions que admeten aplicacions avançades de comerç criptogràfic, però no hi ha proves que ho avalin.

Utilitza Patrice Motsepe l’era Bitcoin?

Patrice Motsepe és un dels sud-africans més rics, amb un patrimoni net de més de 1.600 milions de dòlars. Va fer la seva riquesa a partir dels seus interessos miners. És el fundador i president executiu de African Rainbow Minerals, que té interessos en or, metalls fèrrics, metalls bàsics i platí. Ha guanyat els seus diners amb negocis tradicionals, no hem trobat evidències de la seva participació a Bitcoin o Bitcoin Era.

Utilitza Aliko Dangote Era Bitcoin?

Aliko Dangote és un multimilionari nigerià i l’home més ric d’Àfrica, valorat en més de 8.500 milions de dòlars. És el fundador i president del conglomerat industrial Dangote Group. Ser l’home més ric d’Àfrica el fa famós, això fa que la gent vulgui associar productes amb ell, sobretot si els productes tenen a veure amb guanyar diners. Si l’home més ric d’Àfrica inverteix en bitcoin, altres africans també voldrien invertir en bitcoin amb l’esperança d’acumular una fracció del seu patrimoni net. Malauradament, no hi ha proves que suggereixin que Aliko Dangote utilitzi Bitcoin Era o si inverteix o no en Bitcoin.

Tot i que cap de les aprovacions de les celebritats no s’ha comprovat, és important tenir en compte que cap dels reclams els van fer realment els creadors de Bitcoin Era. Són els venedors afiliats els que fan servir els noms de famosos com a esquer de clic. El sistema Bitcoin Era ofereix allò que diu que pot fer.

Què diuen les celebritats sobre Bitcoin

Bitcoin és la classe d’actius amb millor rendiment de la darrera dècada, amb aquest tipus de resultats que ha atret l’atenció dels milionaris en forma de famosos i empresaris. Literalment, està canviant la nostra manera de veure i utilitzar els diners. Això és el que han dit els famosos sobre bitcoin i criptomonedes:

1. “Hi ha 3 èpoques de divises: basades en productes bàsics, basats políticament i ara basats en matemàtiques.” – Chris Dixon (cofundador de Hunch ara propietat d’Ebay, cofundador de SiteAdvisor ara propietat de McAfee)

2. “Falten classes senceres d’errors.” – Dan Kaminsky (expert en penetració de seguretat per a Cisco i Avaya)

3. “Són diners 2.0, un gran negoci enorme”. – Chamath Palihapitiya (anterior cap de missatgeria instantània AOL)

4. “No es pot aturar coses com Bitcoin. Serà a tot arreu i el món s’haurà de reajustar. Els governs mundials hauran de reajustar-se ”. – John McAfee

5. “Bitcoin és aquí per quedar-se. Hi hauria un rebombori de pirates informàtics per a qualsevol persona que intentés guanyar-se la patent de la criptomoneda. I no voldria estar a punt de rebre la fúria dels pirates informàtics “. – Adam Draper

6. “Si hi ha alguna cosa positiva per eliminar el col·lapse de Mt. Gox, és la voluntat d’una nova generació d’empreses de Bitcoin de treballar junts per garantir el futur de Bitcoin i la seguretat dels fons dels clients”. – Brian Armstrong (CEO de Coinbase)

7. “Bitcoin sembla ser una idea molt prometedora. M’agrada la idea de basar la seguretat en el supòsit que la potència de la CPU dels participants honestos supera la de l’atacant. És una noció molt moderna que explota el poder de la cua llarga ”. – Hal Finney

8. “Bitcoin permet certs usos que són molt únics. Crec que ofereix possibilitats que cap altra moneda permet. Per exemple, la capacitat de gastar una moneda que només es produeix quan dues parts separades accepten gastar la moneda; amb un tercer que no podria fugir amb la moneda mateixa “. – Pieter Wuille

9. “Ei, òbviament, aquest és un moment molt interessant per estar a Bitcoin ara mateix, però si voleu discutir si això és realitat o no, un Bitcoin alimentarà més de 40 persones sense llar a Pensacola ara mateix. Si voleu demostrar que Bitcoin és real, envieu-me’ls, els cobraré i alimentaré les persones sense llar “. – Jason King

10. “Blockchain és la tecnologia. Bitcoin és només la primera manifestació principal del seu potencial “. – Marc Kenigsberg

11. “Bitcoin es va crear per servir a una intenció molt política, una xarxa gratuïta i sense censura on tots puguin participar amb accés igualitari”. – Amir Taaki

12. “A mesura que augmenta el valor, els caps comencen a girar i els escèptics comencen a estovar-se. Començar una nova moneda és fàcil, tothom ho pot fer. El truc és aconseguir que la gent l’accepti, perquè és el seu ús el que dóna valor als “diners” ”. – Adam B. Levine

13. “En el seu nucli, Bitcoin és una moneda intel·ligent, dissenyada per enginyers molt avançats. Elimina la necessitat de bancs, elimina les comissions de la targeta de crèdit, les de canvi de divises, les comissions de transferència de diners i redueix la necessitat d’advocats en transicions … tot allò bo ”. – Peter Diamandis

14. “Bitcoin i les idees que hi ha al darrere seran un trastorn per a les nocions tradicionals de moneda. Al final, la moneda serà millor per a això ”. – Edmund C. Moy

15. “Hi ha molt potencial, … només estic esperant que sigui una indústria de mil milions de dòlars”. “Vaja, la Ruta de la Seda en realitat funciona” – Charlie Shrem

Personatges famosos implicats en projectes de criptografia

Celebritat Projectes de criptografia
Richard Branson Richard Branson hauria invertit 30 milions de dòlars en BitPay.
Mel B va anunciar que acceptava els pagaments de Bitcoin pel seu nou senzill.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher ha defensat Bitcoin i va invertir en una cadena de blocs d’apostes esportives, Unikrn
William Shatner Implicat amb Solar Alliance, una empresa amb seu a Vancouver que opera una granja minera de bitcoins amb energia solar
Mike Tyson Tyson va llançar la seva pròpia línia de caixers automàtics bitcoin a Las Vegas el 2015.
50 Cent Es va vendre un àlbum per a la criptomoneda titulat: mantenir-lo i oblidar-se’n
Gwyneth Paltrow Es va unir a la startup de Bitcoin Wallet Abra com a assessor durant un episodi de la sèrie Apple, Planet of the Apps.
Snoop Dogg El 2017, Snoop Dogg va rebre 1.500 SparkleCOIN de la companyia per valor aproximat de 55.500 dòlars com a donació per al seu programa de futbol juvenil..
Dennis Coles Dennis Coles, va anunciar la seva inversió al món de les criptomonedes com a cofundador de Cream Capital, una empresa que pretén construir una xarxa de caixers automàtics blockchain per facilitar l’ús de monedes com Ethereum i bitcoin
Jamie Foxx Jamie Foxx va saltar al carro de les criptomonedes quan va començar a promoure la venda simbòlica de Cobinhood, un intercanvi gratuït de criptomoneda.
Richard Sherman Richard Sherman va anunciar a Facebook que la seva botiga oficial en línia començaria a acceptar pagaments amb bitcoin, anomenant-la “la moneda del futur”.
Johnny Depp A la tardor del 2018, l’actor es va convertir en soci de la start-up TaTaTu blockchain, que s’ocupa de la realització de pel·lícules.
Luis Suárez Luis Suárez ara també vol guanyar diners predint qui guanya un partit. L’estrella del futbol uruguaià va convidar 25 milions dels seus seguidors a Instagram a unir-se a ell per inscriure’s a la plataforma de mercat de prediccions basada en Ethereum, Stox, i fer les seves prediccions per al US Open
Lothar Matthaus Lothar Matthaus es va incorporar com a ambaixador de futbol, ​​ja que, tal com va afirmar, descentralitzant l’exploració de talents, TokenStars té un gran potencial per assegurar-nos que veurem les noves maradones i ronaldos en un futur proper..
Gianluca Zambrotta Se centra a entrenar el club de futbol de la Xina i del món criptogràfic com a ambaixador de futbol de TokenStars.
Redfoo És un programador que treballa en un projecte Ethereum. Està molt interessat en la cadena de blocs i ha donat diversos articles personals per a la subhasta de caritat de Nadal TokenStars Crypto.
Roger Ver Actualment participa en nombrosos projectes, com Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger va donar la seva samarreta a la subhasta Crypto Charity de TokenStars.
Tommy Haas És ambaixador de tennis de TokenStars.

Bitcoin Era Review: el nostre veredicte

L’aplicació Bitcoin Era s’ha creat amb la programació més avançada que el món comercial hagi vist mai. El programari supera els mercats 0,01 segons. Aquest “salt de temps” converteix el programari en l’aplicació comercial més consistent del planeta. 

Podem concloure amb confiança que Bitcoin Era és una gran plataforma comercial que pot ajudar els usuaris a obtenir beneficis diàriament. Començar és bastant fàcil, amb un procés de registre i verificació ràpid que us permet començar a operar en menys de 3o minuts. Mentre navegàvem per la plataforma, no vam trobar cap problema, que és un factor molt important en el món del comerç criptogràfic. La interfície és fàcil de navegar, amb ajuda al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, preparada per ajudar-la en cas que els usuaris tinguin dubtes o tinguin problemes. 

També hem trobat proves que els desenvolupadors encarregats de gestionar el sistema es comprometen a proporcionar una seguretat en línia adequada a la plataforma per protegir la informació i els fons dels usuaris. El sistema de pagaments també és transparent i precís.

Bitcoin Era és una tecnologia de comerç legítima i, si teniu previst utilitzar-la, la millor manera d’abordar-la és una eina de suport per perfeccionar la vostra estratègia comercial. En obtenir més informació sobre el comerç i la criptomoneda, podeu establir paràmetres al vostre compte que us poden ajudar a mitigar els riscos i obtenir rendiments més elevats. 

Preguntes freqüents

Puc retirar Bitcoins del sistema?

No, això no és possible, el sistema converteix els bitcoins guanyats a la vostra moneda local amb s’envia al vostre compte bancari.

Puc triar un agent per al meu compte Bitcoin Era?

No, tampoc no és possible, el sistema enllaça automàticament els comptes amb els corredors. Tot i això, hem confirmat que tots els corredors afiliats a Bitcoin Era tenen experiència i confiança. Sabem que es pot confiar en ells per garantir que es guanyin els màxims beneficis de les operacions realitzades per la tecnologia comercial.

És com MLM o màrqueting per afiliació?

No, Bitcoin Era no és com MLM, màrqueting d’afiliació o qualsevol altra cosa que hi hagi. El programari guanya operacions amb un 99,4% de precisió.

Quina és la quantitat màxima que puc fer?

Segons el lloc web Bitcoin Era, els vostres beneficis són il·limitats dins de The Bitcoin Era i alguns membres van guanyar el seu primer milió en només 61 dies.

Quantes hores al dia necessito per treballar?

Els membres treballen una mitjana de 20 minuts al dia o menys. Això es deu al fet que el programari gestiona la negociació, la quantitat de “treball” necessari és mínima.

Quant costa el programari?

Els membres de The Bitcoin Era reben una còpia del programari propietari de forma gratuïta.

Hi ha tarifes?

No hi ha comissions, comissions o corredors ocults. Tots els vostres diners són 100% vostres i podeu retirar-los lliurement en qualsevol moment que trieu sense demora.

Glossari de termes de criptomoneda

Bitcoin Es diu que Bitcoin és la criptomoneda més popular del món. Bitcoin funciona amb una cadena de blocs de Bitcoin i és una moneda descentralitzada que opera independentment dels bancs centrals i de l’autoritat
Ethereum Ethereum, com Bitcoin, és una criptomoneda descentralitzada. Aquí, els inversors poden transferir i canviar valor.
Litecoin Litecoin també és una criptomoneda i una cadena de blocs que reflecteix Bitcoin.
Intercanvi L’intercanvi criptogràfic és bàsicament una plataforma en línia on els inversors criptogràfics poden canviar diferents criptomonedes per altres criptomonedes.
Mineria de Bitcoin La mineria de Bitcoin es produeix quan es verificen i confirmen les transaccions de Bitcoin abans d’afegir-se a la cadena de blocs de Bitcoin.
Cartera Crypto Una cartera criptogràfica és un programa que emmagatzema les claus públiques i privades dels inversors. També permet als usuaris transferir, rebre, gastar, emmagatzemar i comprovar els seus saldos.
Subministrament circulant Es refereix a la quantitat d’una criptomoneda o fitxes que estan disponibles públicament i que circulen al mercat entre compradors i venedors.
Capitalització de mercat La capitalització de mercat es refereix al valor de mercat de totes les criptomonedes disponibles al mercat per dia.
Altcoins Bitcoin va ser la primera i més exitosa de totes les criptomonedes. La resta de monedes s’agrupen sota la categoria d’altcoins.
Explorador de blocs Una eina en línia per explorar i analitzar la cadena de blocs d’una criptomoneda.
Altura del bloc L’altura del bloc fa referència al nombre de blocs connectats a la cadena de blocs.
Recompensa de blocs Un incentiu donat a un miner bitcoin que ha calculat amb èxit el hash (verificació) en un bloc.
Enllaç de cadena Transferència d’una criptomoneda a una altra. Això requereix que la transacció s’allotgi en dues cadenes de blocs diferents.
Consorci Blockchain Una cadena de blocs de propietat i explotació privada.
Criptografia El procés de xifrar i desxifrar la informació.
Organització autònoma descentralitzada Es refereix a organitzacions gestionades per programes o programes d’ordinador en lloc de contribucions humanes. No hi ha cap autoritat central al respecte.
Testimoni Les fitxes estan fortament associades a les ICO i sovint es basen en l’estàndard preexistent a partir de cadenes de blocs de ‘contracte intel·ligent’ establertes com Ethereum.
ICO Això significa l’oferta inicial de monedes i es refereix a un nou mètode disruptiu perquè els projectes guanyin finançament.
Forquilla En termes de criptomoneda, una bifurcació és un esdeveniment en què una criptomoneda existent es divideix en dues variacions del codi.
Cartera Una cartera de criptomonedes és la manera principal en què els propietaris de criptomonedes poden accedir a les seves monedes.
Emmagatzematge en calent i fred Es refereix a on s’allotja una cartera concreta. L’emmagatzematge en calent fa referència a una cartera accessible des d’una connexió a Internet, on l’emmagatzematge en fred fa referència a allotjar la vostra cartera fora de línia en un maquinari separat.
Fideïcomís Un dipòsit en dipòsit és un acord financer en què un tercer manté i regula el pagament dels fons necessaris per a dues parts implicades en una transacció determinada.
Contracte intel·ligent La cadena de blocs d’Ethereum permet desplegar-hi codi en forma de contracte intel·ligent. Aquest contracte és essencialment un conjunt de regles matemàtiques que dicten el funcionament de les transaccions
Prova del treball (PoW) Perquè les transaccions es confirmin i s’afegeixin al llibre major de Blockchain, s’han desenvolupat diversos enfocaments per completar aquest procés.
Prova de participació (PoS) A les criptomonedes basades en PoS, el creador del següent bloc es tria mitjançant diverses combinacions de selecció aleatòria i riquesa o edat.
Prova d’importància (PDI) Aquest és un estil de prova iniciat per la moneda NEM com a tercera alternativa a PoW i PoS.
TA Taquigrafia per a una anàlisi tècnica o l’anàlisi de valors de moneda basada en moviments de preus històrics i indicadors sofisticats.
Node un equip que està connectat a la xarxa d’una criptomoneda en particular.
Mineria La mineria és el procés de validació de noves transaccions en un llibre major distribuït en criptomonedes.
Lluna de lluna Es refereix a una criptomoneda que dispara dràsticament cap amunt.
Mercats de Bear i Bull Un mercat alcista es refereix a la pujada de preus i al sentiment optimista que anima a comprar. Els mercats baixistes es consideren l’oposat als mercats borsaris, amb tendències de preus a la baixa i un sentiment pessimista que fomenta la venda
Balena Es refereix a algú que té una gran quantitat de criptomonedes
HODL Fa referència a l’estratègia d’inversió passiva d’ignorar les turbulències del mercat i esperar rendiments a llarg termini.

Altres sistemes avançats de negociació

Crypto Trader Escletxa de Bitcoin Estil de vida de Bitcoin Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Revolució Bitcoin Benefici de Bitcoin Codi Bitcoin

Exempció de responsabilitat: El contingut d’aquesta pàgina no s’ha de prendre com a consell financer. És només amb finalitats informatives. No invertiu mai el que no us podeu permetre el luxe de perdre. Investigueu sempre el màxim possible abans de prendre qualsevol decisió financera i consulteu un assessor financer certificat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me