Revisió i tutorial d’Uniswap: guia per a principiants i consells i trucs avançats

Uniswap és un protocol de liquiditat automatitzat i és un dels intercanvis descentralitzats (DEX) més populars a causa de l’augment de popularitat de les finances descentralitzades (DeFi). Els usuaris poden convertir-se en proveïdors de liquiditat d’un grup a Uniswap dipositant un valor equivalent de cada testimoni subjacent a canvi d’altres tokens del grup. En aquest article, analitzem per què Uniswap és tan popular i proporcionem un tutorial adequat per a principiants i alguns consells i trucs avançats per a usuaris més avançats..

També podeu consultar la nostra Guia Uniswap amb un detall de les seves diverses funcions, consells i trucs aquí:

Funcions clau d’Uniswap

Uniswap té 2 elements o funcions principals coneguts com a Swap and Pool:

Intercanvi: La funció d’intercanvi d’Uniswap permet als usuaris canviar entre Ethereum (ETH) i diferents fitxes ERC-20.

Piscina: La piscina d’Uniswap permet als usuaris guanyar aportant liquiditat. Això es fa dipositant fitxes en un contracte intel·ligent i rebríeu fitxes de pool a canvi.

Per què Uniswap és tan popular? Avantatges de l’intercanvi

Autocustodi: Uniswap us permet conservar la custòdia total dels vostres fons. Per tant, no hi ha cap risc associat a les borses centralitzades en què podríeu perdre els vostres fons si l’intercanvi es pirata o fa fallida.

Procés No Know Your Customer (KYC): Com que Uniswap us permet conservar la custòdia dels vostres fons, no requereixen que realitzeu un llarg procés KYC i divulgueu el vostre nom complet, detalls del passaport, etc. probabilitats que la vostra informació personal caigui en mans equivocades si es pirateja Exchange.

Comissions de negociació baixes: Uniswap només cobra una tarifa plana del 0,30% per operació. Això és molt més barat que la majoria d’intercanvis descentralitzats.

Accés a noves monedes: Normalment, amb intercanvis centralitzats, diferents projectes de criptomoneda o de DeFi hauran de passar per un procés de verificació amb l’intercanvi abans que la seva moneda o testimoni aparegui a la negociació. No obstant això, atès que Uniswap està descentralitzat i a causa de la seva popularitat, molts projectes opten per llançar-se directament a Uniswap. Així doncs, amb Uniswap, els usuaris poden aconseguir aquestes noves fitxes primer. I amb les fluctuacions esbojarrades dels preus dels tokens, sobretot quan es llancen per primera vegada, molts comerciants consideren que és crucial ser els primers allà.

És Uniswap segur o una estafa? Inconvenients i riscos

Error de transacció: Quan canvieu monedes a Uniswap, les transaccions poden tenir el risc de fallar. Això és sobretot per tres raons. En primer lloc, heu pagat taxes de gasolina massa baixes i la transacció ha trigat més que el termini límit codificat en la transacció. En segon lloc, havíeu especificat un preu màxim que estareu disposat a pagar per testimoni, però el preu supera el màxim abans de finalitzar la transacció. Finalment, no hi ha prou liquiditat a la piscina. En aquests casos, les vostres transaccions es “revertiran”, és a dir, es restabliran com si la transacció no s’hagués produït mai, de manera que no perdríeu els vostres fons. Per tant, no es pot dir realment que Uniswap sigui una estafa.

Monedes falses: Qualsevol persona pot incloure les seves fitxes a Uniswap, de manera que hi ha gent que enumera monedes falses a Uniswap amb l’esperança de poder enganyar la gent perquè enviï els seus fons per aquestes monedes. Per tant, els usuaris d’Uniswap han de tenir molta cura al respecte: consulteu la nostra secció següent per identificar i evitar monedes falses a Uniswap, que us ensenya a comprovar que envieu fons a la transacció correcta..

Guia per a principiants d’Uniswap

Uniswap permet als usuaris connectar-se directament al seu Exchange; s’admeten les carteres següents: MetaMask, WalletConnect, Coinbase Wallet, Fortmatic i Portis.

Connexió de MetaMask a Uniswap

Si encara no teniu una cartera MetaMask, apreneu a configurar-la amb el nostre tutorial de MetaMask.

Encès Uniswap, feu clic a “Inicia l’aplicació” i, a continuació, a “Connecta’t a una cartera”. Trieu la cartera MetaMask (o qualsevol altra cartera amb la qual vulgueu connectar) i feu clic a “Connecta la cartera”. Apareixerà una finestra emergent que mostra el vostre compte, trieu la cartera i feu clic a “Següent” i a “Connecta”. Llavors ja esteu a punt!

Com s’utilitza la funció d’intercanvi d’Uniswap

Uniswap us permet canviar entre els tokens ERC-20. A la pestanya Intercanvia, trieu la quantitat de tokens ERC-20 que vulgueu canviar. Trieu el testimoni al qual vulgueu canviar fent clic a la fletxa cap avall que hi ha a sota de “A”. Apareixerà una llista i podeu triar el testimoni al qual vulgueu canviar o, si el vostre testimoni no apareix a la llista, podeu enganxar l’adreça del testimoni. Uniswap mostrarà una estimació del nombre de fitxes que rebríeu després de l’intercanvi. Per confirmar, feu clic a “Intercanvia”.

Trieu el testimoni que voleu canviarTrieu el testimoni que voleu canviar

A continuació, se us dirigirà a una pàgina per confirmar el vostre intercanvi (vegeu la imatge esquerra següent). Hi ha diverses figures que cal tenir en compte aquí:

 • l’import del qual canvieu i l’import que rebrà;
 • enviat mínim: que és l’import mínim garantit que rebríeu si el preu baixa mentre es tramita la transacció;
 • impacte sobre el preu: la diferència entre el preu de mercat i l’estimació de preus proporcionada per Uniswap a causa de la mida del comerç; i
 • comissió del proveïdor de liquiditat: quantitat de comissions que pagareu a Uniswap. Generalment és el 0,03% de la transacció.

Un cop hàgiu confirmat l’intercanvi, apareixerà una finestra emergent (vegeu la imatge de la dreta a continuació) per confirmar els preus del gas a pagar per aquest permut, ja que es tracta d’una transacció d’Ethereum. Introduïu els preus del gas que voleu pagar i feu clic a “confirmar”.

Confirmeu l'intercanviConfirmeu l’intercanvi

Un cop finalitzada la transacció, Uniswap us informarà i us proporcionarà un enllaç a Etherscan per mostrar els detalls de la vostra transacció. Aquí podeu comprovar quants tokens heu obtingut realment de l’intercanvi i l’import de les comissions de transacció pagades.

Uniswap consells i trucs avançats

Transaccions fallides: per què passa i com evitar-les?

Les transaccions a Uniswap poden fallar si els preus de la moneda d’entrada baixen de manera que no compleixin els vostres criteris predeterminats. Si falla una transacció, se us retornarà tota l’Ethereum enviat. De manera que no perdeu els fons originals. No obstant això, la quota de gas Ethereum es descomptarà i no es reemborsarà.

Per evitar transaccions fallides, podeu buscar altres persones que també intentin fer la mateixa transacció que vosaltres. Per fer-ho, feu clic a “…” a Uniswap, aneu a “Analytics” i cerqueu el parell de negociació previst per veure quantes altres persones també intenten fer el mateix permutament. Si el preu del testimoni que voleu canviar augmenta de valor, és possible que vulgueu augmentar la quantitat de taxes de gasolina. Això accelerarà la transacció i superarà els altres competidors per bloquejar el preu de permuta.

Com accelerar / accelerar les transaccions Uniswap

Obteniu més rapidesa o agilitzeu les vostres transaccions superant essencialment a altres competidors que intenten processar la mateixa transacció. Això es paga més taxes de gasolina que altres. Per veure quant es paguen les taxes de gasolina Gasolinera Ethereum i consulteu els preus recomanats del gas per a transaccions ràpides, estàndard i segures. Com a consell per aconseguir transaccions ràpides, suggerim pagar aproximadament un 10% més del preu recomanat per a transaccions ràpides. Podeu introduir la quantitat de preus del gas que voleu pagar a la finestra emergent de MetaMask abans de confirmar la vostra transacció (vegeu la secció anterior sobre com utilitzar la funció Swap d’Uswwap).

Benzinera ETHBenzinera ETH

Monedes falses a Uniswap: com identificar-les i evitar-les

Com que qualsevol moneda es pot afegir a Uniswap, a Exchange hi ha moltes estafes o monedes falses. Les transaccions de criptomoneda són irreversibles, de manera que si envieu els vostres fons per comprar aquestes monedes o fitxes, no es reemborsarà. El logotip i el ticker d’aquestes falses monedes poden semblar exactament com els reals, així que tu necessitat anar amb compte.

Podeu verificar si la moneda o el testimoni és real si ho comproveu Coingecko. Per fer-ho, busqueu la moneda o el testimoni que vulgueu canviar a Coingecko, a la part inferior de la pàgina, cerqueu i feu clic al parell de negociació d’Uniswap (vegeu la imatge de l’esquerra). A continuació, es tornarà automàticament a Uniswap i s’haurà importat el testimoni (vegeu la imatge de la dreta).

Importa el testimoni a UniswapImporta el testimoni a Uniswap

Una altra manera de verificar que el testimoni sigui genuí és comprovar-lo a Etherscan (vegeu més avall). De nou a Coingecko, cerqueu el testimoni i feu clic a l’explorador etherscan.io. A la finestra d’Etherscan, podreu veure el número de contracte del testimoni. Feu coincidir aquest número de contracte amb el número de la barra d’adreces del navegador web per Uniswap.

Comproveu el número de testimoni a EtherscanComproveu el número de testimoni a Etherscan amb el número del vostre navegador Uniswap.

Advertiment: Fes NO cerqueu el testimoni o la seva adreça a Etherscan. Sempre enllaceu a Etherscan mitjançant Coingecko o el lloc web oficial del projecte. Això es deu al fet que Etherscan us permet cercar totes les fitxes i transaccions de la cadena de blocs, incloses les falses.

Com es pot ajustar la tolerància al lliscament

El lliscament en el comerç es produeix quan el preu al qual finalment s’executa l’ordre no coincideix amb el preu en el moment en què vau confirmar la transacció. Quan es negocia a Uniswap, això es coneix com a “tolerància al lliscament” i s’expressa en percentatge.

En el cas de les monedes o fitxes el preu del qual puja, pot haver-hi molta competència per processar la transacció i obtenir aquestes fitxes. En aquest cas, podeu augmentar les possibilitats que la vostra transacció es processi més ràpidament si augmenteu la vostra tolerància al lliscament. Això també evitarà transaccions fallides.

Per ajustar la tolerància al lliscament, feu clic a la icona d’engranatge situada a l’extrem superior dret del navegador Uniswap. Allà podeu ajustar la tolerància al lliscament. Al seu torn, això reduirà l’import mínim que es garanteix que us serà enviat. És a dir, augmentarà les possibilitats que la vostra transacció passi, a costa de rebre menys criptomonedes.

Tolerància al lliscament comparadaTolerància al lliscament comparada

Comerç mòbil: com utilitzar Uniswap al vostre telèfon

Els preus de les criptomonedes sempre fluctuen, de manera que els operadors seriosos volen poder canviar les seves criptomonedes en moviment. Uniswap us permet connectar la vostra cartera mòbil. Simplement aneu a Uniswap al navegador i seguiu els mateixos passos que al vostre PC. Això permet que aparegui la mateixa cartera al vostre PC i al vostre telèfon mòbil. S’admeten les següents carteres mòbils: MetaMask, Trustwallet, Coinbase wallet, Rainbow, Argent, imToken, Pillar, Safe, Math i Fortmatic.

Per la nostra experiència d’usuari, no és la característica més convenient, ja que cal fer diverses tasques entre diverses finestres. PER fulfill compleix l’objectiu de poder operar criptomonedes en moviment.

Guia de Pool de liquiditat Uniswap

Uniswap té un fons de liquiditat, que és essencialment grups de diversos tokens que es troben en contractes intel·ligents. Els usuaris poden intercanviar les fitxes a les piscines utilitzant Ethereum com a conducte. I una característica principal d’Uniswap és que qualsevol persona pot crear nous parells d’intercanvi en un grup de liquiditat per a qualsevol token, a diferència dels intercanvis centralitzats on l’intercanvi dicta quins parells de negociació estan disponibles.

En primer lloc, tingueu en compte que per a les agrupacions de liquiditat heu de dipositar un valor igual d’Ethereum i el testimoni amb què vulgueu participar. Per tant, diguem que vull participar al grup ETH / USDT, que hauria de dipositar una quantitat equivalent de ETH i USDT a la piscina alhora. Els fons que proporcioneu a aquestes agrupacions seran comercialitzats per altres persones i, per tant, hi haurà fluctuacions en les proporcions de ETH i USDT que tingueu.

Això es deu al fet que si algú vol vendre ETH per USDT, aprofitarà el vostre fons de liquiditat i el USDT que hàgiu subministrat al fons s’utilitzarà per comprar l’ETH, tot aquest concepte es coneix com Automated Market Making (AMM) Com a resultat d’això, hi hauria una proporció més elevada de USDT en comparació amb ETH a la vostra piscina. Per contra, si algú vol vendre el seu USDT per ETH, trauria ETH i reduiria la seva liquiditat. Per tant, l’agrupació de liquiditat és com una escala, en la qual si el vostre ETH baixa 10 dòlars, el vostre USDT hauria de correspondre fins a 10 dòlars..

Llavors, per què ho farien els proveïdors de liquiditat? Es deu al fet que reben una comissió de proveïdor de liquiditat dels que estan realitzant permutes al seu fons de liquiditat. Com es va esmentar anteriorment en aquest article, Uniswap cobra una tarifa plana del 0,3% per cada transacció. En realitat, aquest 0,3% es divideix proporcionalment entre tots els proveïdors de liquiditat d’aquest fons en funció de les seves aportacions.

Addició de liquiditat i guanys en comissions de proveïdorAfegir liquiditat a les agrupacions permet guanyar tarifes de proveïdor quan altres persones facin permutes

I Uniswap no és l’únic proveïdor de fons de liquiditat que hi ha, de manera que molta gent intenta trobar i contribuir als fons més rendibles per guanyar més comissions de proveïdors de liquiditat.. Pools.fyi és un d’aquests llocs web que molta gent utilitza per intentar trobar els millors fons de liquiditat.

Feu clic aquí per obtenir el nostre vídeo tutorial sobre els fons de liquiditat Uniswap.

Preguntes freqüents

Quina diferència hi ha entre Uniswap versió 1 i 2?

Uniswap ha llançat una versió millorada del seu Exchange, coneguda simplement com a versió 2. La principal diferència entre aquestes versions és que la versió 2 ofereix agrupacions de tokens ERC-20 a ERC-20, oracles de preus natius i swaps flash..

Sèrie de finances descentralitzades (DeFi): tutorials, guies i molt més

Amb contingut tant per a principiants com per a usuaris més avançats, consulteu la nostra sèrie YouTube DeFi que conté tutorials sobre les EINES ESENCIALS que necessiteu per negociar a l’espai DeFi, per exemple. MetaMask i Uniswap. A més d’una immersió en temes populars de DeFi com Reef.finance ($ REEF) i Polkadot ($ DOT)

La sèrie DeFi d’aquest lloc web també inclou temes que no s’han explorat a YouTube. Per obtenir una introducció al que és DeFi, consulteu Descripció general de les finances descentralitzades (DeFi): una guia de la tendència més CALENT en criptomoneda.

Tutorials i guies per a les EINES DE DEFI ESSENCIALS:

 • Guia MetaMask: Com configurar un compte? PLUS consells i pirates informàtics per a usuaris avançats
 • Revisió i tutorial d’Uniswap: guia per a principiants i consells i trucs avançats
 • Guia i revisió del sèrum DEX
 • SushiSwap ($ SUSHI) explicat
 • 1inch Exchange, Mooniswap i Chi GasToken: la revisió i la guia màximes

Per obtenir informació detallada sobre altres projectes específics de DeFi, consulteu les nostres guies de token DeFi. Aquí teniu algunes de les nostres guies més populars:

 • AAVE ($ LEND)
 • Revisió d’Ampleforth ($ AMPL): la guia essencial d’aquest protocol DeFi
 • Guia ChainLink ($ LINK): un enllaç clau a l’espai DeFi
 • Cream Finance ($ CREAM): què és??
 • Guia Curve Finance ($ CRV)
 • DODOEx ($ DODO): un proveïdor revolucionari de liquiditat en cadena
 • Finances lineals ($ LINA): el futur de les plataformes d’intercanvi sintètic?
 • Polkadot ($ DOT): tot el que necessiteu saber sobre el DeFi estimat de la Xina
 • RAMP DeFi: Com desbloqueja el valor dels actius participats?
 • Reef Finance ($ REEF): la plataforma All-In-One Defi
 • Solana ($ SOL) va explicar
 • The Graph ($ GRT): el següent nivell d’aplicacions descentralitzades
 • Trustswap ($ SWAP) explicat: propera generació de transaccions DeFi
 • Yearn. Finançament que fusiona l’ecosistema DeFi
 • Wing Finance ($ WING): una plataforma de préstecs DeFi basada en el crèdit

Properament hi haurà més vídeos i articles com a part de la nostra sèrie DeFi, així que assegureu-vos de SUBSCRIBIR-vos a la nostra Canal de Youtube i (de moment) Butlletí setmanal GRATU .T de manera que se us podrà notificar tan aviat com surtin!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me