Comerç de còpies: l’última guia per a principiants

Contents

Què és Copy Trading? Com invertir en una cartera de negociació de còpia?

En aquest article, expliquem els detalls de què és el comerç de còpia, com funciona, com començar a copiar operadors i com començar a invertir en una cartera de negociació de còpia.

El comerç de còpia és la solució ideal si voleu negociar activament en línia, però pràcticament no teniu experiència ni coneixement de com funcionen les coses.

Això es deu al fet que podreu comprar i vendre actius de manera passiva, ja que el vostre operador de còpia escollit prendrà decisions d’inversió en nom vostre.

Si això us interessa: es considera que la plataforma regulada eToro és el líder del mercat en aquest espai, sobretot perquè acull més de 13 milions de comerciants.

En aquesta guia educativa, us guiarem pel procés de negociació de còpies. Expliquem què és i com funciona el comerç electrònic, si és rendible o no, i què heu de fer per començar a utilitzar una cartera de negociació automatitzada.

Nota: tal com descobrim en aquesta guia, el comerç de còpia no només és adequat per a inversors nouvinguts. Per contra, també és perfecte per als comerciants experimentats que simplement no tenen temps per comprar i vendre actius activament.

Què és Copy Trading? Els bàsics

En poques paraules, el comerç de còpia us permet “copiar” la cartera d’un comerciant experimentat de manera semblant. Per exemple, suposem que us trobeu amb un comerciant que ha obtingut guanys superiors al 10% en cadascun dels dotze mesos anteriors. Com a tal, voleu un tros de la seva salsa secreta.

Amb plataformes de negociació de còpies com eToro – això es pot aconseguir prement un botó. És a dir, copiant l’inversor escollit, podeu reflectir la seva cartera. Per exemple, si el comerciant té un 10% de la seva cartera en accions d’Apple i un 5% en or, la vostra cartera ho reflectirà.

És important tenir en compte que les operacions de còpia no només són adequades per a inversions a llarg termini en accions o fons. En el seu lloc, també podeu copiar un inversor que estigui actiu en el comerç a curt termini. Com a tal, si voleu participar en el comerç diari de divises o CFD, la funció de negociació de còpies eToro us permet assolir aquest objectiu de manera 100% passiva..

Dit d’una altra manera, si el vostre comerciant escollit fa una comanda de compra en GBP / USD i després surt de la seva posició unes hores més tard, la vostra cartera farà exactament el mateix. Una de les millors coses del comerç de còpies a eToro és que podeu començar amb només 200 dòlars. Com expliquem en breu, la vostra cartera es ponderarà de manera semblant amb el vostre comerciant escollit.

Com funciona la negociació de còpies?

El procés de negociació de còpia és realment molt senzill. Al cap i a la fi, només heu de seleccionar un comerciant que us agradi i determinar quant voleu invertir. Tot i això, i de la mateixa manera que qualsevol estratègia d’inversió en línia, encara heu d’entendre com funcionen les coses. Això es deu al fet que estareu arriscant el vostre guanyat capital, de manera que el coneixement és crucial.

Amb això en ment, a continuació trobareu un simple desglossament del funcionament de la negociació de còpies a la pràctica.

Exemple 1: Cartera d’inversions a llarg termini

En aquest exemple, analitzarem el funcionament de la negociació per còpia en el cas d’un inversor a qui li agrada centrar-se en accions i accions a llarg termini..

 • Trobareu un inversor amb accions experimentat al lloc web eToro
 • Decidiu invertir 1.000 dòlars en el comerciant de còpies
 • El comerciant té el 50% de la seva cartera en accions de Facebook
 • El comerciant també té un 25% en accions de Netflix i un 25% en accions d’IBM

Un cop hàgiu confirmat la inversió a eToro, la vostra cartera personal tindrà el següent aspecte:

 • Accions per valor de 500 dòlars a Facebook (50%)
 • Accions per valor de 250 dòlars a Netflix (25%)
 • Accions d’IBM per valor de 250 dòlars (25%)

Com podeu veure a l’anterior, no importa el capital que el comerciant de còpies ha invertit a la plataforma, ja que la vostra cartera està ponderada igual a igual.

Exemple 2: cartera de negociació de divises a curt termini

En aquest exemple, explorarem com funciona el comerç de còpies quan opteu per copiar un comerciant de divises.

 • Invertiu 1.000 dòlars al vostre operador de divises escollit a eToro
 • El comerciant introdueix una comanda de compra per EUR / USD a 1.1810
 • El comerciant arrisca el 3% del seu capital comercial amb un apalancament de 1:30
 • Al seu torn, això significa que també realitzareu una comanda de compra en EUR / USD al 3% del vostre capital, que és de 30 dòlars

Un cop introduïda la posició anterior, el resultat el determinarà el comerciant. És a dir, si el comerciant obté beneficis amb la seva posició EUR / USD, igual que tu. De la mateixa manera, si produeixen una pèrdua, també ho faràs.

 • Unes hores més tard, el comerciant tanca la seva posició en EUR / USD a 1.2046
 • Això es tradueix en guanys al 2%
 • Amb una participació de 30 dòlars: obtindreu un benefici de 0,60 dòlars
 • Igual que el comerciant de còpies, també teníeu un apalancament de 1:30 a la posició
 • Això significa que el vostre benefici total de la posició EUR / USD ascendeix a 18 dòlars

De manera crucial, l’exemple de negociació de còpies anterior il·lustra que podeu operar activament en divises sense necessitat d’alçar un dit. El mateix operador podria continuar col·locant 10 posicions més endavant durant el dia, que es reflectiran de manera semblant a la vostra cartera d’eToro personal..

eToro Copy Trading

Hi ha diverses plataformes a l’espai en línia que us permeten participar en el comerç de còpies, que tractarem breument en breu. Tot i això, cal dir que eToro domina aquest espai amb certa distància.

A la plataforma hi viuen més de 13 milions de comerciants, tot i que no tots s’han subscrit a la funció de negociació de còpies. Però n’hi ha desenes de milers, és a dir, que teniu moltes opcions per triar.

A continuació, es mostra una panoràmica de per què eToro lidera el fenomen del comerç de còpies.

 • Podeu començar amb una inversió mínima de només 200 dòlars
 • La plataforma admet mètodes de pagament quotidians, com ara targeta de dèbit / crèdit, carteres electròniques i transferència bancària
 • La inversió mínima per comerciant de còpies és de només 200 dòlars
 • Els actius admesos inclouen divises, accions, ETF, criptomonedes i CFD mitjançant metalls durs, energies i tipus d’interès..
 • La plataforma està fortament regulada, igual que qualsevol corredor internacional conegut, eToro està regulat per molts reguladors, inclosos CySec a Xipre (que significa que eToro està regulat a tota la UE), el FCA al Regne Unit, ASIC a Austràlia i per FinCEN (Financial Crimes Enforcement Network) als EUA.
 • eToro és un dels pocs corredors de confiança que ha aconseguit acceptació als EUA.

 • Totes les operacions realitzades pel comerciant són 100% transparents
 • Teniu un munt de mètriques a tenir en compte a l’hora d’escollir un operador de còpia, com ara el ROI històric i mensual, la classificació del risc i la classe d’actius preferida.

Tot plegat, si el comerç de còpia és una cosa que us interessa, la vostra millor aposta és utilitzar eToro.

Altres plataformes de negociació de còpies

Si per qualsevol motiu no us ve de gust utilitzar eToro per a les vostres iniciatives de negociació de còpies, hi ha diverses altres opcions sobre la taula.

Això inclou:

 • MT4 / MT5: les plataformes comercials de tercers MT4 i MT5 ofereixen funcions de negociació de còpia. Tanmateix, també haureu de trobar una plataforma de comerç en línia que admeti MT4 / M5.
 • ZuluTrade: Igual que MT4 / 5, ZuluTrade també admet el comerç de còpies.
 • AvaTrade: AvaTrade és una plataforma regulada de comerç de divises i de CFD que us permet copiar altres operadors. Haureu de fer-ho mitjançant ZuluTrade, Duplitrade o MQL5.
 • Pepperstone: un altre lloc de comerç en línia popular que admet el comerç de còpies a través de plataformes de tercers

Per a qui és adequat el comerç de còpia?

El comerç de còpia és adequat per a diversos objectius financers. Tant si sou un principiant complet com si no teniu temps d’investigar els mercats vosaltres mateixos: el comerç de còpia proporciona una solució per a moltes barreres d’inversió.

Això inclou:

Novells complets

El punt de partida òbvia és que el comerç de còpia és molt propici si teniu poca o cap experiència en el món de la inversió. Al cap i a la fi, el vostre operador de còpia escollit prendrà totes i cadascuna de les decisions comercials en nom vostre.

No cal tenir cap anàlisi tècnica / fonamental

La investigació és, amb diferència, l’habilitat més important que heu de tenir com a comerciant. Al capdavant d’això hi ha l’anàlisi tècnica, que és el procés de lectura i avaluació de gràfics. Com us podeu imaginar, poden passar molts i molts mesos abans de començar a conèixer els indicadors tècnics i les eines de dibuix de gràfics.

De la mateixa manera, també es requereix una anàlisi fonamental per operar eficaçment. Aquest és el procés de lectura i interpretació de l’evolució de les notícies financeres i de com poden afectar el valor d’un actiu.

De manera crucial, creant una cartera de negociació de còpies (no cal fer cap investigació), ja que l’inversor corresponent l’encarrega..

Ingressos passius

A partir de la secció anterior, el comerç de còpia també és fantàstic si busqueu una forma passiva d’ingressos. Una vegada més, tan bon punt hàgiu elegit copiar el vostre comerciant escollit, ja no hi ha res més a fer. En canvi, el comerciant comprarà, vendrà i comerciarà instruments financers en nom vostre.

Compromisos de temps

Tret que sigueu un inversor a llarg termini: el comerç actiu als mercats financers és un procés que requereix molt de temps. No només heu de dedicar temps a investigar la classe d’actius escollida, sinó que també heu de col·locar posicions de compra i venda al llarg del dia. Com a tal, el comerç de còpia és adequat per a aquells de vostès que simplement no tenen temps per negociar.

Inversió líquida

Les operacions de còpia també són adequades per a aquells que busquen una inversió líquida. Amb això, volem dir que sempre tindreu l’opció de cobrar la vostra cartera de negociació de còpies amb només fer clic en un botó. Això és ideal si necessiteu un accés ràpid al vostre capital comercial.

Com guanyeu diners amb el comerç de còpies?

Quan es tracta de guanyar diners, funciona de la mateixa manera que qualsevol altra estratègia de comerç en línia. És a dir: teniu la possibilitat de fer créixer el vostre capital de dues maneres: guanys de capital i dividends.

Guanys sobre el capital

Ja sigui que invertiu en accions i fons o que cotitzeu en divises i CFD, l’objectiu general segueix sent el mateix: les plusvàlues.

En poques paraules, això vol dir que vendreu un actiu per un import superior al que vau pagar originalment (o viceversa si esteu curt el recurs). En el cas del comerç amb còpia, les plusvàlues s’aconsegueixen quan el valor de la vostra cartera augmenta amb el pas del temps.

Per exemple:

 • Suposem que invertiu 2.000 dòlars en un operador de còpia a eToro
 • El comerciant inverteix en accions i accions
 • Al llarg dels propers dotze mesos, el valor de la cartera ha augmentat un 11%
 • Això significa que ara la vostra inversió val 2.220 dòlars

No ho oblideu, només podríeu obtenir els guanys anteriors si sortiu de la vostra posició comercial negativa. Fins aleshores, el valor de la vostra cartera pot pujar o baixar.

Dividends

A eToro, tindreu accés a dues classes d’actius que generen dividends: accions i ETF. Si voleu obtenir ingressos regulars a més de les plusvàlues, és millor triar un operador de còpia que se centri en els actius esmentats..

En el cas de les accions, rebreu la vostra quota de dividends a mesura que es paguin. Per exemple, si la vostra cartera de negociació de còpia té 100 accions en una empresa que distribueix un dividend de 0,40 dòlars per acció, rebreu un pagament de 40 dòlars.

Tanmateix, si la vostra cartera de negociació de còpies conté ETF, normalment es paguen dividends cada tres mesos. Això es deu al fet que és probable que l’ETF en qüestió tingui dotzenes, si no centenars d’accions que paguen dividends.

Com copiar el comerç amb eficàcia

El comerç de còpies pot semblar a aquesta cosa increïble i realment és un concepte molt innovador que pot ajudar els comerciants a avançar al següent nivell, però encara hi ha coses que els comerciants han de tenir cura..

El més important és que us assegureu de fer-ho no només copieu a cegues altres comerciants. Realment no hauríeu de dependre massa d’ells; heu de formar part activament del vostre comerç!

Haureu de mirar com es classifiquen els comerciants i veure el seu rendiment comercial. Totes les bones plataformes de comerç social i de còpia haurien de tenir algun tipus de sistema de classificació per ajudar-vos a prendre una decisió informada. La manera de seleccionar un operador de còpia s’explicarà a la secció següent amb més detalls.

I el fet que tinguin un percentatge elevat de retorn no vol dir que siguin els millors!

Podria ser que els darrers negocis que van treure fossin bons, però si s’observa més de prop veureu que van produir moltes pèrdues abans d’obtenir aquests guanys i que alguns d’aquests comerços podrien haver estat molt arriscats.

Penseu sempre en què pensa l’altre comerciant i, si us sembla, és un risc que podeu assumir.

Alguns comerciants amb més experiència podran arriscar molt més que vosaltres. No buideu el vostre compte de negociació copiant riscos que no pugueu suportar!

Idealment, no hauríeu de tractar el vostre comerç social com un compte gestionat, hauríeu d’exercir el vostre lliure albir. Al capdavall, sou un comerciant i no un inversor.

Tanmateix, si només voleu que algú canviï sense necessitat de pensar-hi, seria millor que obtingueu un compte gestionat, ja que el comerç de còpia requereix almenys part de la vostra participació..

Si sou un comerciant novell que voleu aprendre d’altres comerciants, finalment, a mesura que tingueu més experiència, és possible que vulgueu controlar més els vostres oficis i confiar menys en la còpia. Qui sap, en el futur, altres comerciants podrien començar a copiar-vos.

Com seleccionar un operador de còpies a eToro

comerç de còpies etoro

Tant si es tracta de la possibilitat de negociar passivament com d’accedir als mercats financers sense necessitat de tenir cap experiència, el comerç amb còpia ofereix una gran quantitat de beneficis. No obstant això, la part més difícil és, per descomptat, trobar un comerciant que tingui el potencial d’obtenir beneficis constants.

Al cap i a la fi, només perquè el vostre inversor escollit té un historial verificable de guanyar diners, no hi ha cap garantia que aquest sigui el cas per avançar. Com a resultat, és important que dediqueu el temps suficient a investigar un comerciant de còpies abans de separar-vos del capital.

A les seccions següents, explorem alguns dels factors clau d’investigació que hauríeu de tenir en compte a la cerca d’obtenir beneficis Comerciant de còpies eToro.

Tipus de recurs

Els inversors experimentats sovint s’especialitzaran en un mercat financer específic. Per exemple, els operadors de divises amb més èxit poques vegades toquen accions o ETF. A l’altre extrem de l’espectre, és poc probable que els operadors de renda variable a llarg termini toquin res fora de l’escena borsària.

Amb aquesta idea, el primer pas hauria de ser filtrar els possibles operadors de còpia segons la seva classe d’actius preferida (el tipus d’actiu que li agrada negociar a l’inversor, com ara accions, divises, criptos, índexs, matèries primeres o ETF). Dit d’una altra manera, si voleu negociar activament les divises, seguiu els operadors de còpia especialitzats en l’àmbit monetari.

Rendiment històric de la negociació

No cal dir que només heu de tenir en compte els operadors de còpia que tenen un historial excel·lent a eToro. Al cap i a la fi, no confiaríeu el vostre capital durament guanyat a un comerciant que produeixi pèrdues constants, no??

Al contrari, voldreu invertir en el millor. Afortunadament, eToro és 100% transparent en el rendiment comercial. És a dir, quan feu clic a un perfil comercial negatiu, podeu veure una sèrie d’estadístiques motivadores.

Per exemple, podeu veure el ROI (retorn de la inversió) dels comerciants des que es van unir a eToro. A més, podeu desglossar-ho mensualment.

Durada mitjana del comerç

Aquesta és una estadística útil que us permet conèixer la durada mitjana per a la qual el comerciant de còpies manté una posició oberta. Per què? Bé, això us proporcionarà una clara comprensió del tipus d’estratègia comercial que a l’inversor li agrada adoptar.

Per exemple:

 • Si la durada mitjana del comerç és en minuts o hores, és probable que l’individu sigui un comerciant diari. Com a tal, la vostra cartera estarà animada durant tot el dia de negociació.
 • Si el comerciant manté posicions obertes durant diversos dies o setmanes alhora, és probable que estiguin involucrats en el comerç swing.
 • A l’altre extrem de l’espectre, si el comerciant de còpies té una durada mitjana de setmanes o mesos, és probable que siguin un inversor de fons o de fons a llarg termini..

En definitiva, l’estadística de durada del comerç us garanteix que escolliu un comerciant que compleixi els vostres objectius financers.

Classificació de riscos

En poques paraules, eToro assignarà automàticament una qualificació de risc a tots i cadascun dels comerciants de còpies. Això va de l’1 al 10, sent el 10 el risc més alt. La puntuació en si es calcula sobre la base de diversos factors que estan relacionats amb l’activitat del comerciant.

Per exemple, es tracta dels tipus d’actius que solen comerciar els individus i de la retirada mitjana de les quatre setmanes anteriors. En última instància, com més alta sigui la qualificació de risc, més grans haurien d’esperar-se.

Millors comerciants de còpies eToro

Si voleu inspirar-vos en el comerciant de còpies eToro en què heu d’invertir, a continuació trobareu una petita selecció que cal tenir en compte..

1) Yujie He (Hyjbrighter) – Un 54,50% més el 2020

negociació de còpies

Yujie He, que rep el nom d’usuari eToro “Hyjbrighter”, és un dels comerciants de còpies amb més èxit de l’any. Fins ara, l’inversor ha guanyat més del 54% només el 2020. Es tracta de 10 mesos verds de cada 10, cosa que no deixa de ser increïble.

El comerciant té poc menys de 7.000 inversors que copien la seva cartera, que es tradueix en 5 milions de dòlars sota gestió. Pel que fa al que li agrada comerciar a Hyjbrighter, això se centra principalment en les accions.

Per exemple, actualment té participacions a Facebook, Workday Inc, Walt Disney, Salesforce i China Mobile. El que també ens agrada d’aquest operador de còpies eToro és que la seva qualificació de risc és de només 4/10. Això es converteix en una reducció setmanal mitjana del 9,20%.

2) Marco Monserrati (Abbroush) – Operador de fons i renda variable de baix risc

còpia de negociació amb etoro

Marco Monserrati, o “Abbroush”, com se’l coneix a eToro, té antecedents en obtenir guanys constants i de baix risc. En particular, a aquest operador de còpia li agrada centrar-se en accions i fons.

Dit això, el comerciant té un temps de retenció mitjà de només 3 dies, cosa que il·lustra que és més un operador swing a curt termini. Això es ressalta, a més, amb el nombre mitjà de comerciants que cada individu col·loca cada setmana, que se situa en poc més de 12.

Pel que fa a la rendibilitat, Marco té una mica menys de l’11% en el green durant l’any, sense haver perdut mesos el 2020 fins ara.

És important tenir en compte que l’activitat comercial de Marco té una qualificació de risc eToro de només 2/10. Això és fantàstic per a aquells de vosaltres que vulguin fer ús de la funció de negociació de còpies eToro, però de manera aversa al risc.

3) Fahad Alhajri (Alnayef) – Trader de Forex molt rendible

còpia de negociació amb etoro

Fahad Alhajri és un dels operadors de divises amb més èxit a eToro. Aquest expert en divises autoproclamat es va unir originalment a la plataforma el 2016. Després d’un inici una mica rocós del seu viatge a eToro, Alnayef ha proporcionat des de llavors rendibilitats lucratives als seus patrocinadors. Es va situar en el 90% i el 35% el 2017 i el 2018, respectivament.

El 2019 també va ser un bon any per al comerciant de divises, amb guanys del 18%. Durant els primers deu mesos del 2020, Alnayef és de l’11% en verd. El que realment ens agrada d’aquest operador de còpies eToro és que té una qualificació de risc assignada de només 2/10.

Això es tradueix en una reducció anual mitjana de només el 12,99%. En el moment d’escriure aquest document, Alnayef tenia poc menys de 1.800 inversors que el copiaven. Curiosament, aquest operador de divises és més que un operador de swing, amb un temps mitjà de retenció d’actius de 3,5 setmanes. De la mateixa manera, el comerciant situa una mitjana de 3,61 operadors a la setmana.

Consell: Una de les maneres més efectives de copiar el comerç és diversificar el màxim possible. És a dir, eToro us permet crear una cartera diversificada de comerciants de còpies. La inversió mínima en cada operador és de 200 dòlars, és a dir, un dipòsit de 1.000 dòlars produiria una cartera de 5 operadors.

→ Feu clic aquí per veure els comerciants més copiats

Com guanyen diners els comerciants eToro Copy?

còpia de negociació amb etoro

Una de les preguntes més freqüents que es fan aquí és com guanyen diners els comerciants de còpies eToro. Al cap i a la fi, hi ha d’haver algun incentiu financer, tenint en compte que els inversors no estan obligats a pagar una prima quan utilitzen la funció de negociació de còpia..

En poques paraules, els operadors de còpia guanyaran fins a un 2% anual dels seus actius gestionats. Com a tal, un comerciant amb actius gestionats per valor de 2 milions de dòlars tindrà la possibilitat de guanyar 40.000 dòlars anuals. Tanmateix, hi ha diversos nivells de comissió a eToro, de manera que aquells amb un nombre reduït de copiadores guanyaran menys.

El més important a recordar és que els comerciants de còpies eToro realment utilitzen el seu propi capital a la plataforma. De fet, aquest és un requisit mínim per poder optar al programa. Com a tal, podeu estar segur que el vostre comerciant escollit no intenta accedir als mercats d’una manera temerària, ja que els seus propis diners estaran en risc..

És la característica de comerç electrònic de còpia eToro?

En poques paraules, la funció de negociació de còpies eToro és legítima al 100%. De fet, tota la plataforma és segura i segura d’utilitzar. Al capdavant d’això hi ha la posició reguladora d’eToro. Té tres llicències de primer nivell, que inclouen:

 • FCA (Regne Unit)
 • CySEC (Xipre)
 • ASIC (Austràlia)

La plataforma existeix des del 2007 i ara acull més de 13 milions de comerciants a tot el món. De manera crucial, argumentaríem que eToro és l’opció de facto si voleu copiar el comerç de la manera més segura possible..

No només pel seu fort compromís amb la regulació, sinó pel fet que tot és 100% transparent. Com hem comentat al llarg de la nostra guia, totes i cadascuna de les posicions que un comerciant de còpies ha posat a la plataforma es pot veure públicament. Això significa que els comerciants no poden amagar les seves pèrdues.

Quins són els riscos de la negociació de còpies??

Tot i que el fenomen del comerç de còpia té molts avantatges, el procés no té riscos. Al cap i a la fi, només perquè el vostre comerciant escollit estigui darrere d’enormes guanys a llarg termini des que es va unir a la plataforma; això no vol dir que sempre sigui així.

En particular, un mal mes podria acabar assotant una part raonable del vostre capital invertit. Per això, és millor que us diversifiqueu entre diversos operadors de còpia. Per exemple, una cartera de negociació de còpia ben diversificada pot incloure inversors de diversos mercats, com ara accions, divises i productes bàsics..

També val la pena considerar una estratègia de diversificació «ponderada», on s’assigna el seu capital en funció de la qualificació de risc de l’individu. Per exemple, és possible que tingueu el 70% dels vostres diners en operadors de còpia amb una classificació de risc inferior o igual a 3, i la resta en operadors de risc.

Consells per als comerciants de eToro Copy

Abans de copiar qualsevol operador, hi ha tres coses que cal tenir en compte a eToro:

 1. Quin és el seu percentatge de retorn (normalment es mesura durant els darrers dotze mesos)? Però no cometeu l’error de jutjar un comerciant només per això!
 2. Quanta gent els està copiant (i el percentatge que augmenta o disminueix)? I finalment;
 3. Quina és la seva qualificació de risc? Això és vital perquè no voleu perdre-ho tot al vostre compte comercial!

El risc és molt important per tenir en compte perquè és possible que alguns d’aquests comerciants puguin arriscar molt més que vosaltres si podeu copiar una operació perdedora, podríeu perdre una gran part del vostre compte de negociació si no en feu cas!

Inicieu la negociació de còpies avui mateix: tutorial pas a pas

Ara, doncs, que ja coneixeu els detalls de la funció de negociació de còpies eToro: potser us preguntareu com podeu començar avui? Si és així, ara us guiarem pas a pas pel procés.

Pas 1: obriu un compte a eToro

Si voleu utilitzar la funció de negociació de còpies a eToro, primer haureu de fer-ho obriu un compte. Al cap i a la fi, la plataforma és una empresa de corretatge completa que està regulada per tres organismes de llicència.

Per fer rodar la pilota, només cal que aneu al lloc web eToro i busqueu el botó “Uniu-vos ara”. A continuació, se us demanarà que introduïu informació personal, com ara la vostra:

 • Nom complet
 • Nacionalitat
 • Data de naixement
 • Adreça de casa
 • Número de telèfon
 • Correu electrònic
 • Número fiscal nacional

També haureu de crear un nom d’usuari i una contrasenya segura. eToro us demanarà que verifiqueu el vostre número de mòbil introduint el PIN únic que s’envia al vostre telèfon mitjançant SMS.

Pas 2: verifiqueu la vostra identitat

Com passa amb tots els corredors en línia que tenen llicències de primer nivell, haureu de verificar la vostra identitat. El procés triga només un parell de minuts amb aquest agent, ja que és capaç de validar els vostres documents a l’instant.

Els dos documents que haureu de proporcionar són:

 • Identificació emesa pel govern: passaport, carnet de conduir o DNI nacional
 • Prova de residència: factura de serveis públics o extracte de compte bancari emès durant els darrers tres mesos

Nota: Podeu penjar els documents anteriors en una data posterior sempre que no ingresseu més de 2.250 $. Cal fer-ho abans que pugueu fer una sol·licitud de retirada, de manera que us aconsellem completar el procés immediatament per evitar retards en el pagament.

Pas 3: Feu un dipòsit

Haureu de finançar el vostre compte eToro abans de poder fer un ingrés. Ha de ser com a mínim de 200 dòlars, la mateixa quantitat que es requereix per invertir en un operador de còpia.

Els mètodes de pagament admesos inclouen:

 • Targetes de dèbit / crèdit
 • Carteres electròniques (Paypal, Skrill, Neteller)
 • transferència bancària

Mentre no financeu el vostre compte amb transferència bancària, el pagament s’afegirà al vostre compte a l’instant.

Nota: Tots els dipòsits que no pertanyen a USD a eToro tenen una comissió de conversió de 0,5% FX.

Pas 4: trieu un operador de còpies

Tan bon punt s’hagi acreditat el dipòsit, podeu procedir a fer una inversió. Per fer-ho, primer haureu de dedicar una estona a investigar un comerciant de còpies que compleixi els vostres objectius financers a llarg termini.

Per ajudar-vos en el camí, podeu revisar la nostra secció sobre “Com seleccionar un operador de còpia a eToro” més amunt en aquesta pàgina.

→ Feu clic aquí per veure els comerciants més copiats

Pas 5: assignar fons

començar a operar amb còpia

Un cop hàgiu triat un operador de còpies eToro que us agradi, haureu d’assignar alguns fons. Tot el que heu de fer és fer clic al botó “Copia” i introduir l’import que voleu invertir. Una vegada més, ha de ser com a mínim de 200 dòlars.

A més, també heu de decidir si voleu copiar només la cartera actual de la persona o si voleu reflectir tots els negocis en curs. Si és aquest últim, només cal que marqueu la casella.

I això és tot: tan aviat com confirmeu la inversió, els fons es retiraran del vostre saldo de caixa i s’assignaran al vostre operador escollit. Podeu sortir de la vostra posició en qualsevol moment. Quan ho feu, els fons es tornaran a col·locar al vostre compte de caixa eToro.

eToro: la millor plataforma de negociació de còpies

Registra’t per a eToro i comenceu a copiar operadors principals sense cap cost addicional. No hi ha despeses de gestió ni altres costos ocults.

corredor etoro

Avantatges i inconvenients del comerç de còpies

A continuació, es mostra una panoràmica ràpida dels avantatges i els contres del comerç de còpia:

Avantatges del comerç de còpies

✅ Comerç de manera 100% passiva

✅ No cal tenir experiència en el comerç en línia

✅ El comerç de còpia us conduirà a evitar emocions i imprudències comercials

✅ Trieu un comerciant que compleixi els vostres objectius financers personals

✅ El comerç de còpia és ideal per a aquells que no tenen temps per negociar activament

✅ La negociació per còpia està disponible a la majoria de classes d’actius

✅ Possibilitat de diversificar entre diversos operadors de còpia

✅ Sortiu de la vostra posició en qualsevol moment

Desavantatges de Copy Trading

❌ El rendiment passat del comerç de còpia no és un indicador garantit dels resultats futurs

❌ Podeu recuperar menys del que havia invertit originalment

❌ No controleu quins actius compra o ven

Guia de negociació de còpies: el veredicte?

El comerç de còpia és una de les coses més innovadores per arribar a l’àmbit comercial. Ja no cal que tingueu experiència en el comerç per guanyar diners, ni tampoc heu de passar innombrables hores aprenent el vostre ofici. Tampoc no cal que realitzeu cap investigació, ja que el vostre operador de còpia seleccionat determinarà quins actius voleu comprar i vendre i quan.

Tot plegat, si el comerç de còpies és una cosa que us agradaria explorar avui, us suggeriríem explorar els mèrits d’eToro.

El corredor en línia alberga més de 13 milions de comerciants i té tres llicències de primer nivell. Podeu trobar fàcilment un comerciant que s’adapti als vostres objectius financers mitjançant la revisió de les mètriques clau de l’individu, com ara l’actiu preferit, la durada mitjana de la negociació i el ROI escàs..

Punts clau

Si recordeu res del comerç social: què és i per què eToro és el rei del comerç social amb diferència! Feu que siguin aquests punts clau!

 • Comerç de còpies és una variació de Comerç social. El comerç social funciona com una plataforma de xarxes socials on els comerciants poden copiar-se els negocis.
 • eToro és el millor agent per a comerç social. eToro ofereix la millor plataforma de negociació de còpies de qualitat i, en general, és un gran intermediari per operar.
 • Còpia de negociació és una manera realment fantàstica perquè els principiants aprenguin a comerciar. Poden aprendre dels comerciants que copien i fer-los preguntes sobre els seus oficis.
 • El comerç de còpia us ho permet còpia la cartera d’un trader experimentat de forma semblant.
 • El comerç de còpia és popular entre els comerciants que ho fan cap experiència en alguns mercats específics i els que sí temps limitat al comerç.
 • Podeu guanyar diners amb el comerç Copy en forma de plusvàlues i dividends.
 • Les operacions de còpia no s’eliminen risc.
 • Els comerciants socials han de tenir precaució a l’hora de triar el comerciant de còpies a seguir. Cerqueu comerciants amb èxit a llarg termini i que no assumeixin riscos innecessaris.
 • Si el comerç de còpia és una cosa que us interessa, la vostra millor opció és utilitzar-la eToro
 • Podeu filtrar els comerciants potencials per la seva classe d’actius preferida

Preguntes freqüents?

Quina és la inversió mínima d’eToro quan es negocia còpia?

eToro requereix una inversió mínima de 200 dòlars per còpia de cartera de negociació. És el mateix import que el dipòsit mínim

El comerç de còpies és rendible?

No hi ha cap resposta única, ja que tot depèn del comerciant de còpies que decidiu recolzar. En altres paraules, hi ha innombrables exemples de comerciants de còpies eToro que han obtingut guanys constants des que es van unir a la plataforma.

D’altra banda, no hi ha cap garantia que sigui així indefinidament; per tant, tingueu en compte sempre els riscos.

Quant guanyen els comerciants eToro?

Als comerciants de còpies eToro se’ls paga un percentatge de la quantitat de diners que tenen sota gestió. Això pot arribar fins al 2%, tot i que el comerciant ha de complir una sèrie de requisits mínims.

Quant cobra eToro per copiar el comerç?

eToro no cobra cap taxa addicional per al comerç de còpies, cosa fantàstica. Això significa que encara es beneficiarà de l’oferta sense comissions de la plataforma.

Quina és la millor plataforma de negociació de còpies?

eToro no és l’única plataforma de l’espai en línia que us permet beneficiar-vos del comerç de còpies, però molts argumenten que és la millor. Això es deu al gran nombre de comerciants de còpies que utilitzen el lloc i al fet que podeu invertir sense comissions. A més, eToro està fortament regulat i totes les estadístiques de negociació de còpies són transparents.

En què es diferencia el comerç de còpies del comerç social i el comerç en mirall?

Molta gent es confon quan escolta aquestes diferents frases: negociació de còpia, negociació de miralls, negociació social i creu que són iguals.

Bé, en realitat, el comerç de còpia i rèplica són força similars.

La diferència entre ambdós és que amb el comerç de miralls es reflecteixen tots els negocis d’un altre comerciant, no cal fer res. El comerç de còpia us permet escollir operacions individuals per copiar.

El que fa que el comerç social sigui tan diferent és, bàsicament, l’angle ‘social’ podeu comunicar-vos amb altres operadors com una plataforma de xarxes socials.

Viouslybviament, però, la majoria de la comunicació a les plataformes de comerç social tracta sobre el comerç. De manera similar a com LinkedIn també és una plataforma de xarxes socials, però se centra en el desenvolupament de negocis i carreres professionals (no compartint memes de gats com alguns a Facebook)..

Quina diferència hi ha entre el comerç de còpies i els senyals de divises?

Les operacions de còpia us permeten negociar de manera 100% passiva, ja que el vostre inversor escollit col·locarà totes les posicions de compra i venda en nom vostre. Els senyals Forex, en canvi, són ‘parcialment’ passius. Amb això, volem dir que el proveïdor de senyals s’encarregarà de totes les tasques d’investigació i anàlisi, però serà l’encarregat d’actuar sobre el suggeriment de negociació mitjançant la realització de comandes al seu intermediari escollit..

Creieu que el comerç de còpies és per a vosaltres? Quins altres consells útils podeu compartir amb nosaltres?

Si us ha agradat el nostre article Què és Copy Trading i Com invertir en una cartera de Trading Copy?, si us plau, doneu-li un like i compartiu-ho amb els vostres companys de comerç.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me