Prova LSAT: contingut i estructura

Prova LSAT: contingut i estructura

El LSAT és una part integral del procés d’admissió per a la majoria de facultats de dret. En altres paraules, la puntuació de la prova és un component essencial per a qualsevol persona que vulgui presentar-se a una facultat de dret. La prova és multiusos, de paper i llapis, i es desenvolupa i s’administra a través de LSAC (Law School Admission Council). A més de la puntuació de la prova LSAT, les facultats de dret també consideren alguns altres components per a la vostra sol·licitud. És possible que la vostra escola potencial requereixi que envieu el vostre GPA, cartes de recomanació, declaració personal i la sol·licitud del Servei d’assemblea de credencials. És important esmentar que un nombre creixent d ‘escoles de dret consideren ara el GRE com un requisit d’ admissió en lloc de Prova d’admissió a la facultat de dret (LSAT). Un cop establerts els fets bàsics, vegem els detalls de l’examen LSAT.

Què és LSAT?

LSAT, o Prova d’admissió a la facultat de dret, és un aspecte important de l’admissió a la facultat de dret al Canadà, als Estats Units i en altres països. L’examen està dissenyat per avaluar les habilitats bàsiques necessàries per a l’èxit a la facultat de dret. Aquestes habilitats inclouen la comprensió lectora, el raonament lògic i el raonament analític. És imprescindible esmentar que tot això és acceptat per a la norma d’admissió per totes les escoles acreditades per l’ABA i les escoles de dret comunitari canadencs. També hi ha algunes escoles de dret que accepten altres puntuacions de proves en lloc de la LSAT per als seus propòsits d’admissió. Tanmateix, es recomana als candidats que vulguin augmentar la seva oportunitat d’admissió a les escoles desitjades que facin aquest examen. Sens dubte, és la prova que permet als estudiants avaluar la seva preparació per a una facultat de dret.

Detalls de la prova LSAT

El LSATexam està disponible set vegades durant un any. Els testus tenen tres tipus de preguntes per avaluar les habilitats dels candidats. Es divideix en quatre seccions i cada secció s’anota per separat. Cada part conté preguntes d’elecció múltiple i els estudiants tenen 35 minuts per completar cadascuna de les seccions. Hi ha dues seccions de raonament lògic que mesuren la capacitat dels individus per avaluar i analitzar arguments. Se us demanarà que determineu els punts forts i els punts febles dels arguments, així com el que els fa dèbils o forts. La secció de raonament analític avalua les habilitats en lògica bàsica, com ara trobar estructura en dades organitzades i raonament deductiu. Aquesta àrea també es coneix com a “Jocs de lògica”. Algunes de les preguntes requereixen habilitats de coincidència i altres necessiten habilitats de seqüenciació, o totes dues. La secció Comprensió lectora es basa en passatges acadèmics i avalua la capacitat dels estudiants per identificar els detalls i les idees principals, fer extrapolacions i fer inferències. Totes aquestes seccions requereixen un pensament crític seriós i d’alt nivell. Per tant, és crucial que estudieu a fons per millorar les puntuacions en els diferents aspectes de la prova. Hauríeu de centrar la vostra energia en desenvolupar la vostra lectura crítica, el vostre pensament analític, etc..

LLEGIR El Banc Central de les Bahames llança oficialment el seu dòlar de sorra en moneda digital del banc central

També hi ha una secció més a l’examen LSAT, que és l’experimental. Aquesta part no compta amb les puntuacions globals reals de la prova. Les preguntes experimentals estan dissenyades per avaluar noves preguntes de prova per a futurs exàmens. Heu de saber que no hi ha manera de determinar quina de les seccions és experimental i quina no. Això vol dir que heu de posar el millor peu cap endavant en la resposta a totes les preguntes. També hi ha una mostra d’escriptura de 30 minuts que arriba al final de l’examen. Avalua la vostra capacitat per defensar una posició sobre una altra i donar suport a una posició mentre tombeu l’altra. Tingueu en compte que aquesta àrea no està classificada. Tot i això, s’envia a la vostra futura facultat de dret per ajudar-los en el procés d’admissió. Per conèixer les actualitzacions, consulteu la pàgina web oficial.

LLEGIR SBI Ripple Asia pretén ocupar el 50% de la capacitat de RippleNet

Estructura de la prova LSAT

Raonament lògic: Aquesta és una secció d’elecció múltiple basada en arguments. Conté entre 24 i 26 preguntes i el temps assignat per a la seva realització és de 35 minuts.

Raonament lògic dos: Aquesta també és una secció d’elecció múltiple basada en arguments que consta de 24 a 26 preguntes. El temps permès per a la realització també és de 35 minuts.

Secció Analítica: Això també consisteix en preguntes d’elecció múltiple. La secció es basa en passatges de Logic Games i està formada per 22 a 24 preguntes. Els candidats tenen 35 minuts per completar aquesta part de la prova.

Comprensió lectora: Aquesta és una secció d’elecció múltiple basada en passatges que conté entre 26 i 28 preguntes. El temps assignat per a aquesta part és de 35 minuts.

La part Writing suposa un únic assaig i teniu 35 minuts per completar-lo. En total, els estudiants tenen 3 hores i 30 minuts per completar totes les seccions de l’examen. Per escriure la prova, primer us heu de registrar i pagar la quota d’examen. És essencial esmentar que hi ha altres taxes que podrien ser aplicables. Per exemple, haureu de pagar una quota de subscripció al servei de muntatge de credencials. El rang de puntuació LSAT oscil·la entre 120 i 180 i la puntuació mitjana és de 151.

Quan s’ha d’escriure una prova LSAT?

L’examen LSAT està disponible set vegades l’any. Es recomana que els estudiants programin la prova amb la suficient antelació per obtenir el resultat de la facultat de dret que ells triïn. Heu de consultar les polítiques d’admissió de la facultat de dret on voleu enviar la vostra sol·licitud per tal de conèixer el primer termini per a la sol·licitud d’admissió..

A l’hora de preparar la prova, hi ha diversos materials que podeu utilitzar. A més dels materials d’estudi, també hauríeu de plantejar-vos fer moltes preguntes pràctiques per familiaritzar-vos amb el patró de l’examen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me