Les balenes de l’oceà cripto

Sempre que he llegit articles o opinions sobre balenes a Internet, he trobat que és un tema força controvertit. En principi, els comerciants experimentats coneixen el paper de les balenes i saben que és bo seguir-les. També hi ha moltes revisions de balenes que provenen especialment de principiants que van comprar una moneda estimada i es van esgotar a causa de les balenes. Encara s’han escrit articles sobre balenes, però tots aquests articles em semblen superficials. En aquest article es mostren les balenes tal com són.

Però, què és una balena? En l’idioma específic de Crypto Market, una balena és una persona que té una quantitat significativa de compte fiat o Bitcoin. Amb aquestes sumes de fiat o Bitcoin, la balena pot moure la tendència en una tendència positiva (en comprar) o negativa (en vendre). Les carteres no són necessàriament individuals. En la categoria de balenes, hi poden entrar fons d’especulació, fons de cobertura i fins i tot bancs.

Les balenes també es poden classificar per la seva mida. Poden ser balenes nadons (100.000-500.000 USD), balenes mitjanes (500.000 USD-2 milions de dòlars), balenes grans (més de 2 milions de dòlars USD). Per descomptat, aquesta classificació és orientativa. Ara entrem una mica en la teoria de la formació de tendències i veiem exactament el paper de les balenes en el moviment dels preus i la formació de tendències.

Com tots sabem, el moviment de preus d’una moneda cotitzada es deu a la demanda i l’oferta presents al mercat en aquell moment. Més precisament, el preu fluctuarà a causa de les diferències de preu entre les ofertes i les comandes de compra.

Tot i això, aquesta és una explicació simplista del moviment dels preus. De fet, el que fa que els preus pugin cap amunt o cap avall és el sentiment del mercat. En resum, si el mercat és optimista, el preu augmentarà, si el mercat és pessimista, el preu disminuirà. De fet, les emocions dels comerciants són les que fan augmentar o baixar el preu. Quan el sentiment del mercat és optimista, els comerciants aniran a comprar monedes directament al preu (demanar) dels demanats. Això augmentarà lentament, lentament, el preu. Quan el mercat és pessimista, els comerciants venen les seves monedes directament al preu (oferta) del comprador. Això disminueix lentament quan baixen els preus. Ara que sabem que les emocions dels comerciants són les que regeixen la demanda i l’oferta, anem a les balenes.

LLEGEIX les millors monedes de prova d’aposta (TPV) 2021

En principi, cada balena construeix la seva estratègia de compra i venda en dues etapes: acumulació i distribució.

Què significa la fase d’acumulació? En la fase d’acumulació, les balenes compren grans quantitats de diners barats. Per fer-ho utilitzen diversos trucs. Un dels trucs és fer una comanda de “vendre parets”. Posar aquestes parets de venda al mercat té un doble efecte. D’aquesta manera, altres grans i petits compradors s’intimiden i encara no compren. Al mateix temps, hi ha una categoria de principiants que ja tenen la moneda comprada i tenen una pèrdua petita. Els intimiden aquells que venen i venen parets. Fàcilment, les balenes compren grans quantitats de monedes de “mans febles”. Més tard, quan les quantitats de monedes acumulades són suficients, les balenes eleven les parets de venda.

De vegades, una imatge diu més de 1000 paraules. A continuació, teniu una imatge que explica les fases d’una “bombolla”.

les balenes ondulen

Qui són les balenes d’aquesta imatge? Bé, les balenes sí Diners intel·ligents i inversors institucionals. Per descomptat, a la categoria de diners intel·ligents, també hi ha una petita quantitat d’inversors petits i mitjans que tenen experiència en aquest mercat i coneixen les oportunitats de compra. Després de recollir les parets per balenes individuals i fàcils, es va comprar la categoria d’Inversors institucionals.

Aviat la moneda crida l’atenció dels mitjans de comunicació. Els articles apareixen als blocs, o fins i tot a la premsa econòmica clàssica. A més, aquesta moneda també pot cridar l’atenció dels canals de televisió i de YouTube. Per tant, aquesta moneda arriba a l’atenció del gran públic. Les persones que vegin aquests programes i llegeixin la premsa econòmica començaran a comprar la moneda. Els compradors més recents seran aquells que no tinguin ni idea de la moneda o el mercat de criptografia, però que han sabut de amics o coneguts que podrien guanyar diners si la compren.

Durant tot aquest augment de preu, les balenes intervindran quan sigui necessari. En general, les balenes compraran grans quantitats de criptomonedes per vendre. Les carteres compraran aquestes mini-parets a la venda. Els compradors de mida mitjana o mitjana podran comprar comandes de mida normal. Bé, quan un taxista de Nova York us digui que coneix una bona oportunitat per guanyar diners i ho especifiqui moneda, sap que és hora de vendre. Una bombolla és a prop.

READ Ripple llança una nova campanya de notorietat de marca, #RunsOnRipple 

Tot el que les balenes començaran a vendre. Començarà la fase de “distribució”. Les vendes de balenes solen ser agressives si s’ha assolit el seu objectiu de benefici o si creuen que el mercat presenta signes de debilitat. Una gran importància en l’estratègia de caça de balenes és la gestió de diners. Tot és molt precís. Les carteres saben exactament quant poden comprar durant la cursa ascendent després d’haver comprat grans quantitats de monedes barates. En general, el seu pla funciona i dóna molt bons resultats. Hi ha el mite que les balenes mai no perden diners. És només un mite. Poden perdre diners quan es produeixin esdeveniments especials amb impacte negatiu al mercat. També hi ha una petita balena “sense radar” que neda a l’atzar a l’oceà Crypto.

Aquí hi ha altres qüestions. El mercat criptogràfic està ple de monedes. L’escenari anterior es refereix a una de les 10 millors monedes Crypto Market. Una sola balena no pot moure aquestes monedes. Cal una colla balenera per pujar una moneda superior (BTC, ETH, XRP, BCH). Una moneda es pot moure molt més fàcilment quan l’emissió inicial de monedes és baixa i la moneda és barata. Moltes monedes del mercat criptogràfic són regularment bombades i abocades per una sola balena o dues. Aquestes monedes mai no criden l’atenció dels canals de televisió o dels mitjans clàssics, però s’estan discutint en diversos fòrums o en diversos canals de YouTube.

Tothom traurà les seves pròpies conclusions després de llegir aquest article. És cert que les balenes són les que inicien la tendència i, sovint, l’ajuden a ascendir. També són responsables de les vendes agressives. Si seguim les balenes i no estarem en contra d’elles, guanyaran diners agradables. Cada vegada que compreu, heu de mirar un gràfic històric de la moneda que voleu comprar i preguntar-vos si el preu és car o econòmic. La regla, “comprar més barat i vendre car”, us impedirà anar contra les balenes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me